我寫咗封信畀肥彭同我果區既MP

289 回覆
16 Like 295 Dislike
樓主病發走咗?
港共計嫁

所以好多黎讀4年,做3 年保險已經有身份證
連LOTR都唔計你仲諗住學生visa可以計,太天真仲未計英政府已經準備好哂收緊合法移民
student visa 唔計residency, 計乜撚
Graduate visa 嗰兩年working right 都唔可以食入5+1。如果用graduate visa, 都係要再駁working permit renewal 夠10年。 就算同本地人結婚再用spouse visa 行5年route 都係同5+1 一樣時間。
不過退役華裔英兵如果申請,其家屬的確係可以入藉,希望樓主會收到好消息。
MP覆咗未
未 多人排 起碼至少要成個月
紅字即覆
「manager教過我啲野我會好易唔記得」
用字問題
你可以講係想‘爭取’
而唔係講到件事有bug 原本係你應得既
關你撚事 有病得罪你? 估唔到你人渣到連一個病人都唔放過 係度踩人攞優越感 可悲可悲
你哋有人話樓主早幾年冇轉BNO Visa,但樓主00後都冇bno,乜初初出果時,申請人冇BNO都可以申請?
我老豆有 本身想連住申請
早些年BNO VISA出果時係無BNO申請唔到
backup 個post 交俾移民局
樓主根本只係想要著數 唔係想貢獻大英
留翻同個官講
又無證無據話我唔想貢獻大英 好嘢 講嘢無證據
樓主成為眾人眼中既孔乙己
及早治療
已經就醫中 要長期食藥
「唔排除係舊患影響」
「唔排除係種族歧視」
「唔排除有精神問題」

Registered Victim Association 註冊受害者協會
講嘢閪就攞有病做擋箭牌 victim mentality
英國會議員柴萍恩:我敦促政府擴大BNO簽證至97前出世的小孩
https://lih.kg/3672482

樓主成功咗啦
哎呀,唔記得樓主04年先出世添
「英國欠撚咗佢喎」
又無撚咗影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞