歡迎想砌模型嘅巴絲入嚟 (199) 重口馬娘現貨睇睇下又幾靚

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
唔該,無錢玩噴槍
巴打你買幾枝噴罐錢 都買到一枝平價噴槍同龜泵
呢個真
我買消光做後樓梯戰士都買到想死
如果唔係屋企唔比噴我真係想用噴槍多過噴罐
而家睇下班fd幾時租個私竇一齊玩
新手唔識,見d槍加罐加埋至少接近八舊,仲要再買色
係咪我誤解左咩,可唔可以指點下迷津
槍同泵你錫住用可以用好耐
但油 特別係噴罐呢d先貴
特別係噴罐佢消耗速度勁快
新手真係唔想擺咁多錢
可以買最最最平 hd130 + 浩盛龜泵
應該200人仔左右
買槍要打幾多本起手?宜家睇緊d文,但唔明樓下講既龜泵係咩
唔該,條片笑撚左
等左人問好耐,好少人問泵
我都想有機會去問

之前淨係砌過Bamdie,想問呢2隻係咪得表情 武器同身體部份唔同之外,其他都係一樣?(如果係 我就揀隻合眼緣嘅就算)
順便問下壽屋D囡囡素組係咪已經好高汁?光油或者消光個D要點搞好?
披肩,水貼應該都唔同
有心機補下色,上完水貼光油己好靚,
皮膚多數半光or消光,衫同甲睇佪人喜好
高質過Bandai啲囡...
身形, 造型差好遠
好 唔該晒巴打
唔知點解bandai啲囡唔係好睇得上眼
壽屋啲設計對我嚟講吸引力大啲
最近隻人馬望落都唔錯咁
Bandai硬係要加 gimmick嘢
為咗開模方便, 啲件邊位唔sharp
為咗高可動關節又整得樣衰
同一系列嘅成日兼用模, 攪到身型比例唔係好平衡
唔同壽屋比, 其他廠啲女都好睇過佢
女係要靚先好玩
易砌少少有鬼用咩
唔仁
-完-
呢隻Figure版仁啲
唔洗砌添
面相已經唔夠人地可愛
對波又唔夠大
patpat又呂夠突
又無肉感

我有時都懷疑bandai係咪唔知咩叫做囡
係撚狗咁撚
紫紫部
尤其係30MS初期果堆
果班友既缺點已經唔係身材好定唔好既問題,而係直頭波平如鏡!
想大波少少就要另外買body parts,依種銷售手法真心極閪
請教下

近期屋企海關鍾意手油
黎緊去東京諗住買d細細隻嘅白模返黎手油上色
請問有冇巴打有呢方面經驗知邊度會比較多呢類?

例如可能細細隻嘅動物白模之類嗰d

之前好似係volks定邊度見過
海洋堂artpla
不可動單色要組裝
唔同題材 光武 ma.k 四天王 動物園 露營 都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞