歡迎想砌模型嘅巴絲入嚟 (199) 重口馬娘現貨睇睇下又幾靚

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
好80年代
幾有得訂
戰友
左下果條女僕裙同腳都可以拎返出黎賣 明明個尺寸比例都唔岩30ms用 懶到用舊模印銀紙算
隔住個moon都feel到c扣
咁呢套野絕左版之後比人炒價炒左個double
佢依家重新出多次加啲新料定價仲平過以前算德政喎
想問咁多位而家SAB 推刀邊度可以買到?同埋相若價位有冇其他牌子推介
上左p01先發覺件要執應該點算??(無縫唔夠好 打磨唔平均 有塵etc)
岩岩攞左去洗
洗到粉身碎骨
e 家番去睇下md手臂 隊唔隊得入fag
有上左色既部分噴左保護漆(亮光)
係咪就就算無上色既白色件,灰色關節位都要噴亮埋先會順眼?
定只噴上色既就ok?
無限邂逅到底買到未
官方宣傳圖
https://twitter.com/30mfantasy/status/1770345221760614860
面相似乎都係無限邂逅嗰種機人面
奇幻系列例牌出騎士,但係感覺同30MS嗰隻撞撞哋
希望下次出隻弓箭手/法師同30MM分返開啲

BTW屌你壽屋囝囝幾時有消息
槍女人最好賣嘅應該係呢套衫
唔知係咪自我感覺問題 硬係覺得油性消光濕度高之下勁薄噴效果唔錯 水性就真係要濕度低先好噴
大家可以試下支Mr hobby super clear flat 濕度高薄噴
日本嗰邊早兩日出埋Ruby Eye
https://twitter.com/30msisters/status/1770359629220057556
會場限定
唔知又會炒高幾多倍
台灣都已經到貨
以後MIJ應該都係仲慢過台灣
第一次睇中P笨限定囡囡
限定30MS係咪一定要上香港P笨買?定係會有街貨?
pb
不過上次太空人已經好易禁唔太驚禁唔到
最多食現 都係貴幾十 炒唔起
多謝巴打解答
智高
用粗目拋光+轉轉打磨盡量磨薄之後再當平時咁執,完左再上返你要上既灰
ABS 件情願油疊油都唔好走拎去洗,碎硬既
尋晚睇完嚇死以為第條line黎
明明就可以出到靚靚仔仔無一個個洞又不lego臉,笨大落力少少搞好機設呢個系列仲有得做下掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞