歡迎想砌模型嘅巴絲入嚟 (199) 重口馬娘現貨睇睇下又幾靚

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
福利同富聯都見過
白同藍蓋一隻快乾一隻唔係快乾
不過我只用過藍色唔知佢有幾快
唔該晒
想問問價錢大約會係幾多到
唔急既話都係擺夠24小時最安全
所以而家都係平日收工做無縫 咁第二再處理一定冇有怕
應該5~70數一枝 (40ML)
係貴過雙星同郡氏 (大約兩倍幾)
本身無味無毒呢吓屈機 (但佢熔果隻膠有少少味都係無解)
款多都係
但主要係空間問題
師兄有心
係咪哥斯拉-1.0版 我都買左
(幾時可以睇套戲)
唔係講笑1/48真係太好
因為我喱排著眼於啲二三線戰機, 1/32就唔洗諗架喇
1/72嗰啲就算有出都勁撚柒頹, 1/48就差極有限
同埋睇得多少少陸軍資料增廣見聞先砌佢哋
目前有隼有飛燕, 疾風同五式戰我都已經買定咗
偏偏skip咗鍾馗就係因為佢啲1/72, sword同hasegawa都各自各惡劣
但偏偏1/48就勁高質
https://youtu.be/sb73IeJ9xvY?si=4gNDjw9r4XuOPXDC
好撚可惡
最舊最普通個款
買咗山積好耐之後見volks出隻震電好靚就買堆
然後要放棄另一隻
Btw套哥斯拉我相信Netflix 上都未到香港戲院上
應該遲d實出其他色
一定要女先用得蝴蝶結
男都可以
真係絲帶都得
差唔多整好個上身
最後打完D底色差唔多全手油
靚到睇唔出係手油
買黎放係肌肉仔上面
等你一二三四五式戰一字排開
之前有人比左盒田宮1/48四式戰我
手藝唔好玩舊模真係膽戰心驚
我以前喺日本讀書成日走去老秋間volks 睇佢部紫電改
真係好鬼靚 但我冇買過造型村啲野

喱架雷電嚟
如果佢出紫電改應該好多人狗衝
搞錯左我成日FF左係紫電
近排係netflix睇哂成套ultraman
咁岩行開見到出左frs jack就買左黎砌
砌完覺得素組都唔錯想搵多幾隻黎砌
早排係東京行左秋葉原/中野同幾間駿河屋都係得啲新款
深水埗行左幾間模型鋪都係得迪加,ZERO同TARO
想問下知唔知邊到有七星同Zoffy
某程度上一定要j個內構先好睇
但我又唔係砌半甲/冇甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞