Samsung 平價機 有冇人等緊A55出?

821 回覆
54 Like 20 Dislike
*再平啲
上台定咩
好像買完上samsung 個網登記就有
唔理你係台機定零售鋪買, 但要係香港行貨
你上samsung 個網睇睇介紹
冇效能邊值3千,
2千以下 a3x, a5x 就差唔多(根據粒 u 效能)
咁 a3x /a5x 2 部垃圾 u 機賣 3千幾,
又真係冇嘢好討論。
唔係要係Samsung 個網買先有?
但就貴過係台買5-600蚊
可以登記
咁唔洗討論啦,直接block你,以後清靜好多
想sell大陸機就自己開post傾啦
用大陸機嘅香港人,究竟係同事朋友嘅內心係乜嘢人呢,我幾好奇,唔通覺得佢哋好威?
買行貨就可以去3叔個官網登記拎,有時限,上台出機果d應該都係叫你去番官網搞
一講三星賣垃圾就話我推大陸機
我冇話 S 機唔值, 只係 a 機垃圾。

連講都唔比, 連登 /3 星狗
只有 a1x, a2x, 2千蚊以下先值得買,
a3x/a5x , 根本係 $3k 垃圾

S 系冇意見, 唔好屈我
用左一年。開左個85%上限都夠用,唔算真係核電但係續航力係唔錯
就算係垃圾都起碼冇大陸機咁多後門先同埋揀得中低階機對性能都冇咁迫切既需要,都係影相打卡同埋上下連登whatsapp
LM 想買
買得三星A系都係應該唔想買國產機
如果呢個價位外國牌子仲有咩選擇
貴既買 apple
平既買小米
你自己講架
an機平價機得大陸機咩,同埋樓主都無話要大陸機,踩3星未提議其他非大陸an機,你淨係想推小米
我有叫人買 $2k 以下嘅 a1x, a2x, 咁我又係三星半個打手?

我吊緊 a3x/a5x $3k 幾買垃圾你就扮睇唔到,
得你係度推,
我係半個三星打手,你係一個三星全打手。

On9
A73
笑死,邊忽見我係3星打手?我用開iphone,無轉過陣營只係咁岩見3叔有promo送平板先入黎提下樓主
反而係你扮睇唔到,樓主話想要3k機,你叫人買2k以下,講乜鳩半個打手,on9?
而且句貴既買iphone,平既買小米係你本人自己打既,無屈你你推google機都無咁衰(利申無留意過d an機乜價錢)
總之, $3k 買 a3x/a5x 垃圾機就多餘, 之前已講咗原因
$2k 就可以買 a1x/a2x , 叫人買 3 星我都係打手。

樓主自便。
用緊m33. 睇yt wtsapp無問題。都順。買m34吧 舊電仲大1000mah
呢條友逢親講佢唔like嘅意見就話人打手㗎,而家我直接block咗算,吹呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞