Samsung 平價機 有冇人等緊A55出?

821 回覆
54 Like 20 Dislike
搵唔到邊度set
用開中低檔機就覺得唔lag,用開iPhone機or強國機就會覺得lag。本身iPhone定位都唔係同中低階機同一個檔次,好易有期望落差。
準備入手poco x6 pro
路路實實網上手有啲似高階機
我諗如果唔打機返工用其實灼灼有餘
老老實實
s23底玩 用左一年多個電仲好襟 細機中 無野好彈了 完美
poco F5 個體驗好過x6 pro
不過貴d
A71開心使用中
點解
我兩部都試過
只可以講F5用7+ gen2係順過8300 ultra
尤其是開得多app之後更明顯
x6 pro會開始等1-2秒個app先彈出來
f5都係會即刻彈出來,而且f5係慳電過x6 pro大概3成
個個都講 a55 ,a35 點睇?
我覺得A55 A35價錢實數差太少,直接攻頂好D
參考GSMArena:續航力高8%,相機靚D(應該),跑分一定勁D(未知幾多)
Good Guardians, Memory Guardian
香港要裝apk
點解新a55都咁平
當年買a52貴幾百

而家用緊a34
ok唔該
應該係因為俾啲大陸機打到一仆一碌
要賣平啲
iPhone se4
唔使apk
甩sim, clear galaxy store cache, vpn去韓國就得
其實佢個mon靚返啲 同相機落多啲料, 機身摸上手唔好咁cheap已經夠打.
最勁果部紅米note 13 pro+都差唔多三千, Sony 10仔spec太廢, 其他牌子行貨三千價位都係冇乜吸引力
其他Moto Edge 40 / Nothing 2a, 都好似差啲, 而Oppo Vivo堆平機好垃圾

買水貨唔係Pixel 就大陸機, 點都sell唔倒佢.
教育店買A55的話 用渣打卡仲有無折
好似得頭2000個有
痴撚線到時用完俾錢又話冇曬優惠
根據往績,連登未有人試過滿quota,我懷疑係宣傳手法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞