Samsung 平價機 有冇人等緊A55出?

821 回覆
54 Like 20 Dislike
諗住買部3千左右既機. 有冇人都等緊A55?
Samsung 同時間都會出A35?
21x g , 好撚重
有冇咩推介? 我見佢就黎出
一律建議iPhone
s24算啦
樓主講果部3000蚊,你s24 6000止唔止
二手 S23 抵玩啲

S23 FE好過你最新A系列
細機邊使咁貴
啱啱check完,大鋪5898,差2898姐,未夠3000,你啱啊,咁快d買啦
我係覆緊你句你s24 6000止唔止
咁真係唔使6000呀嘛
A54新出個陣大舖都要3998啦 你又當齊頭3000計
咁我都係覆你話你啱,唔駛6000喎,仲列埋數據比你睇你係啱,現價係5989。

我就用你個3998機價計,同5898比都差成1900蚊,成5成咁濟,同埋s24係旗艦機黎,如果樓主有budget一下就登頂ge咁唔駛開po出黎問啦,定係你又想話s24未係最貴,仲有部貴d ge咁,你本身就答非所問,同人地話600萬budget買樓買邊好你覆佢淺水灣最好有咩分別,貴50%點都唔係加少少掛
very funny S24唔係我主動提起
我只係答咗句唔過6000
唔該你睇清楚ac名先
咁你咪好撚西利 爭個11蚊 先6000
你唔認同佢又點會咁覆,你實係覺得個資訊有決定性ge改變啦,咁我多謝你提供咁有用ge資訊同指出我比左d錯誤資訊出黎,令到大家知道左現價同6000蚊有成1.7%誤差,我差d令樓主誤信左我而做錯決定,我去反省下
A3x /5x 黎緊用返 3星 u,
成 $3k 買部低階(效能) 機, 浪費金錢。

唔係唔想幫襯 3 星, 中階出 7+gen2 我會買。
可惜零可能
但用火龍8G1...
巴打唔好咁勞氣

S24依家仲有trade in $800優惠 ,渣打回贈6%,送里數耳機配件果d

A系列除非有好多優惠,唔係真係差可能$1000到
S23行貨先4000蚊 點解仲買低一級嘅FE
買fe不如買a機 fe好意思叫自己s系列
盡量貼近$3000麻
$3000得大陸機有8g2同埋冇咁重
如果樓主借埋教育優惠可以平到5200到 s24 256gb
回贈埋渣打
BTW如果新出張渣打smart,迎新有1200定1500,部機應該真係3千幾買到
利申:幫屋企人申請咗,買咗部
垃圾都拎出嚟講
等緊A35好似轉打孔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞