Samsung 平價機 有冇人等緊A55出?

844 回覆
56 Like 20 Dislike
點揀好
個mon 同粒電 都差好遠
睇你要大mon 定細mon
我就一定A55,因為唔鍾意個mon太細
諗緊上二手S23+好唔好 打機好似都係S系列好啲
買左部A35 孝子機 幫老母高晒資料後 用起嚟都lag lag 地 開app 有delay 同自己部iPhone 差好遠
點可以同iPhone比。。最重要係伯母係咪需要咁快,一D lag都接受唔到?
係無諗過差咁遠姐用緊 14 pro 但感覺上都慢過部11pro
老母無咩要求 都係睇下WhatsApp 影下相
A系機個os反應不嬲唔多掂
不過伯母本身用緊iphone?唔係嘅話應該都接受到
因為粒U真係慢過11 Pro好多
佢上部都是Samsung 我係估唔到2024年出嘅中階機原來係咁慢
thank bro
想買S22 比老母做孝子機
知唔知邊度買到
冇比較冇傷害,我由LG V10(2015旗艦)跳到A52s(2021中階),覺得好快,中階夠晒用
買咗部A55做孝子機
不孝子
係呀,冇同其他手機詳細對比規格就冇傷害,我都由三星Note10+ ,(2019年旗艦)換到三星A54 (2023年中階),都覺得速度ok,中階機足夠日常使用
補充,利申:用左三星A54有9個月,部A54機背係青檸檬綠色
已入孝子機A35
抵玩過A55
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞