Samsung 平價機 有冇人等緊A55出?

821 回覆
54 Like 20 Dislike
用緊P5等緊8a
出咗到時再諗,P8/P8a/S24 定 ZenFone 10
諗住出部A35比老豆用
影相一律建議Pixel 7a
但S23FE 可以玩埋AI
A系好似無份
兩部差唔多價 都考慮緊邊部買黎做後備機
要搵type c頭條線插落尿袋用又ok
玩緊 幾順暢
一樣等緊p8a
都係諗S24定p8a
但8G1 真心太熱太食電
可惜Pixel只可以為左影相買
想打機就真係換第二檔好D
都係大部冇貨官網幾時會有返
有冇去豐澤睇睇
老母用緊S21但近排開始壞
個mon有時會怪怪地 影相又有時影唔到
因為我唔係香港所以都幫唔到佢睇下部機咩事
所以想出部a55俾佢
爬左一下文 係唔係用學生優惠先係最平?
有冇鋪買可以做到咁平?
你睇你地間上台現客優惠應該最平 唔計學生優惠
細鋪啲平貨我就唔敢買
請問會係upgrade 定downgrade? 128gb真係唔夠用了
A55係出俾廢老同窮撚用
Online store 無貨扮矜貴
唔買旗艦 = 窮L?我夠可以話買唔起千呎私縷就係窮L

利申:住緊過千呎私樓,用緊A52s
講真,用買咩電話去判斷一個人係咪窮L,眼界同成就唔高得去邊

問下自己係咪所有你擁有嘅嘢都一定係旗艦?樓?錶?車?酒?衫?
第二日係教育商店仲未送貨
我淨係出得起A35
A55已經有旗艦感,同埋窮唔窮唔係用A55去衡量。
窮不窮不是用手機來衡量的。一個人是否富有,主要取決於他的收入、資產和生活方式。如果一個人收入高、資產多、生活方式節儉,即使他只用一部普通的智能手機,也不能說他窮。
反之,如果一個人收入低、資產少、生活方式奢侈,即使他用的是最新的旗艦手機,也不能說他富有。
所以,A55 雖然是一部很好的手機,但它不能代表一個人的財富狀況。
小朋友,最重要係啱你自己,夠用就得,唔係有錢就要fing

細個搵雞碎咁多嗰陣一定要買最新最勁嘅機
而家人工十級跳,反而用緊部爛鬼M33
我27號Samsung online shop落單,而家都未出貨
22號響HKTV samsung店訂
29號送到上門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞