[PS/PC/Xbox] [P3R] 女神異聞錄3 Reload | Persona 3 Reload (4)

979 回覆
5 Like 1 Dislike
其實佢再出十三機兵呢類都好吸引
聖獸之王過幾日出
都係香草社
十三機兵係Vanillaware整嘅
Atlus只係發行
係 wor
Odin’s sphere 同 Dragon Crown 都超好玩

但係十三機兵真係神作
十三機兵真係神作中既神作
但係好似叫好唔叫座 賣得唔算多
識貨
終於爆左機 好彩都叫升得曬D女 係差命運升唔爆

有少少野想問
本身賣得差
但大亂鬥製作人櫻井政博寫文推薦之後多咗人買嘅
記得Y子果度...

太陽:
SH2明顯係低配回收返真女3移植版堆資源先講出嚟 咪同以前DS系列一樣 不過今次做得低手咗啲
啲人又唔知點解對佢咁高期望 老實講除咗真係玩過SH1嘅 冇咩理由對佢咁高期望
我估係大家都好想玩Atlus d game
有仲魔有得合成就想玩 點知做到咁
第一眼睇SH2同之前幻影異聞錄個feel一模一樣

果然都係垃圾
幻影異聞錄做得好好多喎 起碼每章地圖都P5殿堂咁設計 個戰鬥系統打多又爽 除左比佢呃左以為同FE有關係而買既人 同埋NS版cut 跟美版cut左日版泳衣之外 都好少聽到負評
有風吹過係以前整比PSVita
結果凍結項目,之後先掘返出黎
佢個palace首theme好洗腦喎竟然唔記得
好耐了
但睇到金字塔又有d印象

雙葉對腳
同埋睇曬想寫一篇一次過P3-5既感想
有D IDEA
成隻game我覺得金字塔palace最好玩
theme The Days When My Mother Was There又係正
不過都係覺得The Whims of Fate作為palace theme最啱feel
一聽就想去

打塔抽到太陽,剛剛好夠lv,即刻合出離
想知太陽係邊度🤣玩到十二月未升過太陽🤣
長嗚神社,星期日限定,同舞子玩會見到
啱啱終於爆咗真結局,但唔太明..
最主要唔明係不明短訊,照道理就伊麗沙白嘅msg,但又覺得太過簡單交代了..

幻影異聞錄d人物支線故事好豐富 同P系列commu/coop一樣 睇完可以了解個人物 解鎖新歌/技能 feel到好認真整 但少人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞