[PS/PC/Xbox] [P3R] 女神異聞錄3 Reload | Persona 3 Reload (4)

979 回覆
5 Like 1 Dislike
完全唔知dlc 劇情咪等埋囉
爆機了
可唔可以好似FF7 RE咁 改寫命運
尋晚爆左p3r,個故事唔係幾touch到我
最鐘意真田 都係p4最JENG
終於打左隱藏boss(normal), 補返無印果陣遺憾。女神系列啲隱藏boss都係打gimmick 為主,做錯野就9999,又要計數又要計回合以前細過真係完全唔識打
3啲commu麻麻地,男同伴仲要無commu
完全唔升commu Igor啲對白會唔會改
咁at least有sees班人嘅
p5 做得好好多 話曬都係p3 p4經驗整出黎
升com 又會有功能 max前又要解任
好過p3 9up到完場
P5我唔太中意個個coop都有一段要入Mementos
我反而鐘意咁,令個commu同主線有關連,p3r毫無關連咁,但最尾又走出來激勵鬼太郎,好突兀
係 最後要打一轉 起馬叫有關係
舊P3F合P d 技能隨機分配真係合到爆粗口,偏偏呢隻隱王仲要你拉一堆平時唔會用既技能俾D中前期已經棄用既P再升到99LV,以前二周目試合一隻P合左成粒鍾都未合完直接rage quit唔撚打.
所以太陽議員寫得最好
唔洗入,估到你身份,心領神會
其實唔好玩個機制
唔睇上網教學無可能過到
其實係,好記得以前Altus有隻digital devil saga,隱藏boss係人修羅,每n 回合必用9999,要有人學個技係睡眠時必回避(唔知有無記錯),先解決到根本cls

Btw呢隻game好正,幾時remake
不過老實講以前Altus啲RPG 都算hardcore,一個critical/weak真係會全滅,依家合隻完美嘅p都好易,已經差好遠
呢類王係以前設計黎sell攻略本,你自己摸既話人修羅/撒旦呢兩隻你死幾十次都未必搞得清發生咩事
仲未有時間煲

但今日狂loop個OP真係正到痴線
https://youtu.be/8Yec-3UfWII?si=1KXP-EiyBSeS2Uua

算唔算係persona 最正既op?
如果game有對話暗示 提示會好好多
唔算,因為p3原版burn my dread屌打
蓄力既技能卡要點攞

第一輪差幾個社群未滿
又要玩多次
好彩2週目3圍有繼承
今次咩感嘆號任務咩都唔做9衝社群
蓄力要24x層以上,開箱或Queen技能卡
標準答案9999
一週完全夠時間升三圍+ 全 coop + 羈絆
主要係後期佢陰你係咁放假做唔到學校 coop 只要優先升學校 coop 就無難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞