[PS/PC/Xbox] [P3R] 女神異聞錄3 Reload | Persona 3 Reload (4)

979 回覆
5 Like 1 Dislike
之前有人提過 P6 不如唔好再係高中,轉大學做背景。
我即時諗起 Grand Blue
!!嗰啲要搵幾多次
玩到9月荒垣搵左幾次都仲未完食左好多日
係唔係都係要盡快開哂先

!! 係優先
normal打到仲有幾日final boss, 但想打埋死神同伊麗沙白, 幾lv左右先夠打?要升到99lv?
lm
死神好易打
伊麗莎白都唔難打 可以用好多時間打去摸清打法或者直接上網睇攻略
然後要做P
lv嚟講就冇定 當時越高打得越輕鬆
要升lv刷死神就得 做到招9999降神就可以速刷
見唔到⋯⋯
五月九號:
裝備persona 嘅中氣功同裝備accessory 嘅中氣功效果會唔會疊加?網上攻略話會疊加,但我親身試就好似冇
唔係晚晚係度
升 lv 唔會回滿血同 SP 呢下真係嚴重影響續航力
我 10 lv 打
唔明你講嘅9999降神即係點?
盡量靠物攻技打輸出,魔法剩係打weak
道中打爛啲object有機會跌回sp item,再唔係就shuffle time揀回復
之後尤加里學齊回復素養基本上+齊人就唔會再有續航力問題
主角有招降神係扣到自己得hp1 sp1但打9999 (好似係路西法+剎旦)
然後用電腦學戰鬥技巧可以入advantage打死神
做好以上準備之後就喺低層farm降神然後搵死神秒
Armageddon
第一滿月應該打到成座塔都怕左你升盡15lv,多d 返1/f 打item 刷魔石,硬食藥回得到hp 的

留隻隱者犬神,放毒磨強敵或者門神都好有用,都係將sp 消耗轉成用錢解決問題,然後由1/F 開始清場刷錢

多用物攻招式,頂到降神開始就好少再乾sp
杯水同烏龍茶撻得着火
燒唔着就唔叫水啦
終於打嬴隱王,合P同爬塔洗血洗左幾日

一開波成日P2比佢即死食左不屈技搞到過唔到,然後我突然醒起天田有一對防暗即死既鞋,配埋擋狀態飾品即刻無難度
同一種技好似係唔會疊加
小氣功+中氣功咁樣就會
唔睇攻略或者有人教唔會預你升得曬SL同埋做曬!!
總之校外人一律擺到最後先做 有!!做!!冇就升校內人就得
得罪講句
我同有玩既朋友都覺得今集改到難度新低
唔想刷吸魔你就要習慣用多啲物理(hp)技
絕對係可以唔用鐘既情況一日推,加油
Thx
佢地假日可以做點解做唔晒?
我差命運...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞