[PS/PC/Xbox] [P3R] 女神異聞錄3 Reload | Persona 3 Reload (4)

979 回覆
5 Like 1 Dislike
尋晚開始玩哈姆子
仲要係完美世界出,睇人玩都已經聞到好大浸伏味
肯定好撚課 有武器池
大陸最佛心個間手機Game公司 係出明日方舟個間
其他都貪到仆街
盡量唔用錢去玩下初期有咩感覺先算
明日方舟之前玩咗陣日服已經冇玩

依家啲手遊真係冇一隻好似以前怪彈白貓P&D神魔呢啲爆紅咁多人玩同傾埋一齊,最慘仲要玩埋批鬥
現在都有出名, 不過係米哈遊
原神同星穹鐵道
我有種感覺 p5x 甚至應該比唔上星穹鐵道 d畫質/特效
但係我接受唔到d game要有武器池/ 角色要"升rank/突破" 先勁
所以無玩
米哈遊呢間都唔錯,因為玩崩3而入坑,佢啲音樂畫風都做得好正係劇情同玩法上悶啲,但可惜原神一出就開始走下坡了

P5X我估開服應該好多人唔夠一個禮拜就退坑咁滯,因為好多人都覺得比完美世界搞死原作
玩過beta答你其實唔係
我自己都都叫對隻game多負評
但公道講武器影響唔大

角色除咗怪盜團只可以抽卡入手之外
其他角色全部主線開到嗰陣會畀你
都係抽複數突破
但突破個必要性唔大起碼冇都唔會卡主線
同埋本身都多強化手段,唔一定要抽突

獎勵點派就唔知
但如果派得券都係自選
得限角唔揀得(我玩嗰轉限係Joker)
但有保底
正式獎勵點派就唔知
咁咁玩到 12 月31
Commu 應該升唔晒

皇帝 lv 3
命運 lv 2

感覺上我冇乜浪費過中午時間,係有時唔夠點數要用多一日去升 1 rank。升三圍都係夜晚先做。
完全唔知衰乜

算啦,快手爆埋機等九月出 DLC 先二周目
等dlc完滿結束
其實點樣可以升LV,依家打到12月都係LV70
想開9999
見有shadow/強敵就打
金手指(大同細)必打
臨打金手指儲滿降神實殺到
(一係落buff/debuff再出萬能技)

要快攞勁persona就鬼太郎 solo
或者攞太陽塔羅牌砌高5lv persona
eg: 你74 lv攞咗太陽可以砌79 lv平將門
單人占卜刷金手指都幾快ge,當然最快就係死神,校最易之後放毒慢慢磨
今晚試下先

一定要中x
唔睇攻略玩 根本無可能一周目滿commu

d commu對答根本估唔到邊個加好感度最多
日程又趕
無錯
所以我次次都 SL 不過多數情況都係見人講人話就得
順便睇全對話
P5 一周目我連五圍都滿唔到

但係 P3 佢 remake 都唔執一執啲 commu,屌佢全部日頭,夜晚直情冇嘢好做
月亮同隱士擺夜晚絕對冇衝突,同埋學校啲 commu 可以放假都做得已經差好遠。

佢而家排到咁密,就算二周目打爆三圍,唔睇攻略都唔知升唔升得晒。
ゆかりmy wife。
p5t玩左12粒鐘已經悶個戰旗玩法好單調
best girl
都係為睇劇情先打爆機
唔係fans根本唔會玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞