[PS/PC/Xbox] [P3R] 女神異聞錄3 Reload | Persona 3 Reload (4)

979 回覆
5 Like 1 Dislike
P3班友睇落似召P復雜過P4P5
但係唔同既係佢地係現實都可以用到
P4P5主角群只可以係異空間先用到
咁影時間都算係異空間既一種
我覺得比起「覺醒」,三代更似係「強制召喚」,只係召喚器影響較少,但跳左「接受自己既影子」既部份

不過係用345既故事去睇,12冇接觸唔敢講
美鶴處刑:

1,2都係直接喺現實世界召喚
完二憑一身蠻力打爆boss
三代啲人係電視世界都唔洗召喚器
所以可能係精神空間易召啲,現實就要輔助
波特比人屈、學校比人杯,鬼太郎哈姆子無父母、特別課後活動部啲人似同事多過似伙伴(哈姆子好啲)。

番長就有叔有妹、雙親健在,鄉下啲靚仔靚妹又熱情好客,校園內外生活多姿多彩
就連召喚人格面具都輕鬆過人

不過好奇P6會係咩背景,整個社畜主角都幾好玩
P3班友睇落似召P復雜過P4P5
但係唔同既係佢地係現實都可以用到
P4P5主角群只可以係異空間先用到
咁影時間都算係異空間既一種
我覺得比起「覺醒」,三代更似係「強制召喚」,只係召喚器影響較少,但跳左「接受自己既影子」既部份

不過係用345既故事去睇,12冇接觸唔敢講

p3m有講召喚要有面對死亡既覺悟
油咖哩有段無左求生意志就比自己個面具攻擊
同p4比自己陰影攻擊有異曲同工之處

油咖喱
屋久島風花朝早咪直接用左俾你睇
Altus : 咪Del咗囉
琴晚打到三點幾終於到ending
可以訓到9月再起身打DLC
人類係唔會夠非人角色鬥
突然想搵番張MEME關於aegis
好似係你以為你有得揀女角,其實無得揀 唔記得左英文定中文
終於唔係PS獨佔
p4u
開始玩episode P3
隻驚賣最多係完二x直斗
老任又冇份
下一代switch 機能畀到ps4 機能要感恩
內幕人事連呢D野都知
懷疑係marketing 一部分

this?
玩咗八十幾粒鐘終於打爆咗
仲爭全社群max 獎盃先白金到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞