[PS/PC/Xbox] [P3R] 女神異聞錄3 Reload | Persona 3 Reload (4)

979 回覆
5 Like 1 Dislike
聽到全ての人の魂の戦い同キミの記憶個下真心起雞皮 仲有burn my dread
玩完終於明點解咁多人最鍾意3代
利申鍾意4代多少少 幾時remake埋
想講P3P 女主線 玩到7月尾

順平最早Max 咗
但Commu 同主線有啲似
明明開解完佢有其他目標,但主線都唔理我同煩番類似嘢
首全ての人の魂の戦い
俾人講左好多年太早(P3)就拎出黎
因為搞到之後好難有另一首最終戰bgm超越到佢

琴日啱啱PC係XGP上面DL左落尼玩
想問有冇師兄一入到GAME
男主就不受控制咁向前向後走
用手制一推就行,不識停
重裝完GAME都係咁
想問下有冇師兄有呢個問題?
我都係XGP玩,尋日打到爆機都無事
隻手制飄移?
應該唔係 ,我玩fifa同ff都冇事
上巴哈睇 有人情況都係咁,不過未搵唔到方法解決
我本身用XB1手制,買官方個接收器玩,但個RT制玩玩下成日痴住左彈唔返上黎,玩到中段轉左8bitdo手制玩埋個尾段都無上面位ching講既問題
可以試下唔好插手制先,用鍵盤玩會唔會咁
今晚返去試下先
唔肯定1 2代劇情
但p3用
全人類靈魂之詩arrange 全人類靈魂之戰好合理
配埋個戰鬥畫面真係好難超越到
想知哈姆子同順平有無得做戀人
因為順平同千鳥既關係如果有得做戀人都好怪
無得做
個人中意P5多D既,但P3去到10月
美鶴老豆死左之後

去到爆機真係好好,同埋最終戰氣氛又正
我個人最鍾意p4 之後p3先到p5 (3部都鍾意)
但如果要我推薦未玩過persona系列既人入坑話我反而會推p5r
【來自雨宮天的(愚人節)公告】

這是一則重要的通知。

為紀念作為藝人出道10周年,
名稱將會由雨宮天(あまみやそら),
改為雨宮天(あまみやてん)。

另外,伴隨著這次的變更,
出生年月日也會變更為2010年10月10日。

希望大家今後也能夠繼續多多支持雨宮天。

(13歲!?)

https://twitter.com/Amamiyastaff/status/1774605096459829497?t=9JaZpaTL2hrAbVc-ZYNpqw&s=19
我都係P5R入坑,所以好中意P5R
p4未玩過唔評論 但係p3 p5都鐘意嘅
不過p5成個gameplay experience 喺最豐富
老實講p3個劇情節奏都幾趕客
日常冇p5咁多嘢玩 主線前期冇特別
頭嗰60%時間對新人應該好難頂
如果p5都玩唔落手前作真係唔洗考慮
不過都希望p5x可以吸到人入坑
如果新作唔係手遊就好
P3R 初期推塔有啲難頂, p5起碼將啲劇情融入埋個迷宮度易入口好多
我P5R P4G(steam)P3R都叫玩哂
P4G我都中意但玩到尾迷宮已經要無敵人沖,P3R加左降神技其實打BOSS體驗已經改善左唔小,但下下要跑20-30層係幾煩
睇返電影版,發覺緒方依家要配天田真係有D辛苦
一叫就變左真治
3代個故事愈近個尾,成個畫面都愈黎愈灰黑
喱個氛圍好正,咁樣好有末日feel
P3p 可以分散搵路
但搵到唔要即刻揀上唔上
唔即刻上嘅要自己行番去樓梯口

加埋P4g 咁可以搵到就隨時上就好
我P5R P4G(steam)P3R都叫玩哂
P4G我都中意但玩到尾迷宮已經要無敵人沖,P3R加左降神技其實打BOSS體驗已經改善左唔小,但下下要跑20-30層係幾煩
P3p 可以分散搵路
但搵到要即刻揀上唔上
唔即刻上嘅要自己行番去樓梯口

加埋P4g 咁可以搵到就隨時上就好
玩到後期打塔都仲係覺得作業感好重
見到單子唔打唔得, 但一邊打就一邊心諗想快d出翻黎清commu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞