[PS/PC/Xbox] [P3R] 女神異聞錄3 Reload | Persona 3 Reload (4)

979 回覆
5 Like 1 Dislike
who ?
證明U唔夠毒
p4 開寶箱有機會出死神
not this
之前諗過
P3-5 邊個女角特質係最獨一無二
唔計AIGEIS 呢個太BUG既角色
由衣WO
P5主角團啲女角基本上係P3,4撈埋再整出黎咁
油咖哩 比較現代化既少女 算溫柔但又有硬頸既一面
似MK D既真

桐條 大姐頭 (好似無咩類似屬性 真家姐又唔完全似)

風花 似弱氣版 既 春? 但春有D笑匠感
不過P3 一群人都比較陰沉正經

千枝 就典型陽光少女 男仔頭
雪子 典型大和撫子但有爆笑屬性 呢樣幾獨特
直斗 假男人 但之後比人知真身後幾溫柔 呢種反差幾好
理世 倒貼
杏:好兄弟,同龍司加埋大概等同於陽介
菜菜子
杏 龍c 男豬 鐵3角
P4G其實遊戲系統已經好完善
唯一差別諗到都係冇Baton Pass
同埋唔係真人比例仲係Q版
菜菜子識生產 軟泥怪食物
COMMU角唔計

如果唔係最正係川上老師
瑪姐啦
last day正撚到

所以唔同意整P4重製住
有錢有時間整咗P1,2re 或者P6先
p1 2 好似noise都無乜
其實故事如何
P2之前投票重製除咗P3之外係最高票

P2男主角
唔好比批仆街食老本食咁多,推去做p6
https://youtu.be/He7BWRk9RC0?si=ngfO5uDWz7_jeodg

同game豪華版果隻有咩唔同
Bonus Items: Tsukikokan Academy Student Card: (Card Material: PVC 0.03 inches (0.76 mm)
■ Bonus sound source (download only)
1. Burn My Dread -Reload-
2. Deep Breath Deep Breath -Reincarnation Reload-
3. Full sound source data for songs recorded in Disc1,2.
This is a fanciful school student card.

■Bonus video (streaming playback on service only)
Making-of Persona 3 Reload Original Soundtrack Bonus Track (Approx. 15 minutes)
睇落勁廢
兩首主打放係另外一隻cd
仲衰過完全版商法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞