[PS/PC/Xbox] [P3R] 女神異聞錄3 Reload | Persona 3 Reload (4)

979 回覆
5 Like 1 Dislike
比佢陰到
9999係咪要星commu max先開到
1月255前個迷宮打強敵個d(q卡)

臨尾差命運就係俾佢D假期陰到

中間成7日日頭無野做浪費哂時間
邊隻persona本身學到五月雨斬?
刷唔到張卡 卡咗喺呢個支線
我67lv Lunatic都過到 不過要好多事前準備
基本上全程得主角一個輸出 隊友淨係buff/debuff
然後隊友用item幫佢地自己上物/魔反
準備多啲瞬間XX經書 debuff死神buff主角
我係天田+狗+真田
暴擊up、斬擊強化、建言的齊格飛合成路線:

增長天[暴擊up] x 莉莉絲 = 百臂巨人

大天使[建言(15級)] x 持國天[斬擊強化(34級)] = 瑟坦特

瑟坦特 x 高等皮克希 = 霜精之王

霜精之王 x 女王梅芙 = 式王子

式王子 x 百臂巨人 = 齊格飛

想問女王梅芙要點合?攻略網個合成表唔見有
繁體中文版好似譯咗做妖精女王?
有2個問題想問

首先想問下點升級得快啲?
依家玩到1月頭,去到塔255層,主人公LV83,點樣可以快D升到LV91? 想一周目合成埋彌賽亞拎獎盃 發覺就算喺高層打怪都只係得好少經驗值

第二,特殊合成度有隻persona 合唔到,卡咗喺節制63 白虎,請問點合? thanks
處決線有冇咩新NPC加入 定係真係屠到唔夠人要用傭兵
1. 刷死神
2.

我愛P3 可以封game等9月了
原來係叫蒂妲妮亞 唔該哂
原來係叫蒂妲妮亞 唔該哂
我玩hard,主人公LV83 都俾佢一round 就秒咗
正常 佢同一樣正常打要準備好多野但係有之後就係免費經驗黎
須佐冇用, 主物理但係自己冇物免/反
然後光暗又本身冇耐性要浪費技能格仔黎補
一俾人物反會一刀反死自己
二周目跟緊P3M個組合打到10月滿月先發現自己未滿戰車commu
合唔到Thor要load save
因為邂逅同離別係P3主題
P3啲SL內容好多本身都係講緊面對離別
有啲係死亡 有啲係環境劇變
如果主角個P洗錯技有無得學返
我所知係冇 如果你仲記得條方就重新合過
我有另一個問題
如果隊友洗錯技有冇得救返

BTW 已爆機,洗錯照玩
我試過空間比人反死,跟住轉用經津主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞