One Piece 1106話 情報+討論 全島vs2

754 回覆
79 Like 9 Dislike
動畫補腦太誇張
路飛打餅乾佬要開4檔先打得爛
而家音越一槍一件
真係離譜, 如果係冰封左先再俾槍打爆會好睇D
呢個真係cls烏索普要點同佢打
泥佬新世界由頭跟到尾
到底想寫佢有咩目的
羅d隊友真係廢到 見到蘋果炸彈就走夾唔抖
比著草帽團所有人都有能力整爆d炸彈
烏索普分分鐘係射啲睇落唔關事嘅垃圾子彈過去
之後音越當垃圾避都唔避,硬食,等打到烏索殘血就無端端啲子彈生咗啲吸血蟲吸乾晒音越啲血。
最後烏索普馬後炮講句「好彩趕得切」
戰力被動畫組改到崩咗
音越打唔入強巴魯,有咩可能打得入餅乾士兵
之後可能話青雉用冰令餅乾士兵弱化咗
尾田點會冇端端幫動畫組執屎
尾田專心幫wit重製op好過
東映呢套求撚其啦
咁其實布琳被要脅
餅乾佬動搖搞到能力下降,之後大意輸好合理嘅
計返時間,佢應該宜家有above 4擋實力,無可能俾人秒
不過咁嘅情況之下,我相信除咗卡二,應該冇人可以同青雉打
明哥都唔會比青雞秒殺 冰左家震得開

明哥賞金比餅乾低 之前尾田畫到明到聽到Jack個名都驚

一係餅乾overrated 一係明哥underrated
明哥應該已經king level啦
明哥唔係聽到凱多個名驚咩
邊集劇場版黎?
果度濕度高
要乾燥地方先硬
餅乾係四皇頭馬級三將星對標既係Jack 山治 鑽石佬

音越一槍一件分身 即係吹大到音越係三頭馬級

但God係草帽團最多都係排第六七
當時睇扉頁真係有腦補到布琳俾人脅持,克力架先輸得咁慘,畢竟佢真心唔弱
依家動畫組應該要畫蛇添足嘅地方唔畫,俾青雉秒都算喇,仲要俾音越一槍一個餅乾士兵,大佬話哂都係三將星、四皇大幹部,俾啲面輸得好睇啲都好啦
起碼作到好似鑽石佬咁, 分心先俾人收皮
又對乜春位 睇你係對實力/入團先後/職位
佢個團差個抽得既二佬
但而家肯撚定冰雞>>> 明哥/卡2
差在佢有幾認真打
娜美烏索普喬巴見到咪又係走
其實一個青雞加個音越 已經可以輕鬆殺入四皇大媽地頭 再捉埋布琳如入無人之境

咁其實海軍可以一早收四皇皮

我當大媽今次唔係度 但大媽團最強戰力卡二都仲係度

即係以前是但派青雞黃猿+幾個本部中將去 已經可以打到大媽團滅半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞