One Piece 1106話 情報+討論 全島vs2

754 回覆
79 Like 9 Dislike
文字情報又誇大黑山治
幫波妮擋走激光講撚到刺穿
睇全圖唔見有比激光射中喎後圖仲生勾勾企係到
霸氣好似抗到

路飛開三檔打凱撒都有展示到

但今時今日高階霸氣都唔洗接觸到對方
之前都話山治又斷腳
D情報都真係真係仆街黎
路飛話學識霸纏 即學即用用埋黎打凱多添
now ???
我講唔係打唔打到毒撚
係好似羅咁中左能力都強行解 我講得衰
全盛巨兵雙鬼分分鐘有紅髮Level
爛劍同爛斧頭都換咗,又喺艾爾巴夫享受英雄待遇好食好住咗兩年
因為毒Q粒病病果廢唔到霸氣
手術、童趣之類防唔切就玩完
其實係咪夾埋
熟肉內容同情報都係要整柒山治
山治唔係斯路咁, 斷左都生返出黎?
暫時淨係見過斷骨會自己駁返,斷左都識生出嚟佢咪屈過尼卡
有無人提下我 巨人雙子嘅去向?
係東海遇到路飛之後 係點?
點解去到近期會入左紅髮團清左磁石佬場
我諗佢哋返咗巨人島,見到紅髮?
應該係佢地返左巨人島
之後紅髮去左巨人島停低姐,
肯定都係啲老土野 知路飛出事,兩個巨人又話識路飛 以前幫過佢地 要去幫手等等
睇番漫畫866,867
巨人族都有提過太陽神
伏筆王
黃猿見到路飛滴汗 都係一件好事
真係驚
博士咁樣比人插法,都應該死
好似小八咁 由舊角色帶入去介紹個島
不過今次睇唔到巨人島有乜危機,以前果種每個島有極權搞革命既形式應該已經完結,直接係郁世界政府
想聽下巨人講下一百年前既偉大航道
果陣會勁d定廢d
大海賊時代應該係海賊史高峰
羅傑白胡金獅年代無乜競爭 而且霸氣霸纏用到咁勁係中年既事,照計同年齡去比 整體係弱d
巨人應該第一次聽人講咩四皇,返到家鄉變左四皇地盤
然後發現而家海賊勁過100年前咁多
情報睇下就算 洗乜咁認真
其實隻腳唔應該咁幼
按比例應該同艾斯穿心咁
肉體死左
靈魂仲超雪端到
整個複製人就得
應該要死啦
贖罪劇情
同埋反政府勢力有埋佢就好屈
唔知呢兩個巨人會唔會都有版本升級
當初比未打贏沙佬既路飛一拳打到瞓低
五廢老咪又係淨係識坐係道9up
得閒就屠魔令
邊似凱多果種壓倒性武力
巨人靠天生肉體優勢,但族人太少好難透過互相切磋變強
薩烏羅同頂上嗰班巨人唔識霸氣都已經升到中將,加上修女賣巨人俾政府,證明種族戰鬥力肯定係世界一流

問題係最好打嗰班出曬海,艾爾巴夫得返老嘢同冇咁好打嘅大人睇住啲細。大媽當年五歲滅村難度其實冇想像中咁高

而且巨人基本上冇得練六式之類體術技,一用剃/月步成座鎮變做廢墟亦都唔啱食自然系,本身已經係大型箭靶,自然化會變咗冇咁高攻嘅大型箭靶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞