One Piece 1106話 情報+討論 全島vs2

754 回覆
79 Like 9 Dislike
佢係人妖島,學到既野,係爆seed做人妖
呢招唔到最後關頭係唔出,會用埋對手
我完全睇唔明呢格
山治 vs 光速佬
路飛 vs 土佬
不死鳥個果實能力 同邊個打都55開
成個白胡團都係55開

白胡vs羅傑55開
不死鳥vs king queen 大媽 三大將55開
艾斯vs大和 甚平 老沙 青雞 55開
依加睇三大勢力平衡根本係笑話
海軍討伐四皇都只係出一個大將一班中將
海軍本部坐底六個大將級
四皇就算世界最強再好打都雙拳難敵四手啦
仲未計世界政府本身嘅戰力
真係有決心要掃哂班四皇有幾難

世界政府肯定怕海軍作反多過怕班四皇,利用七武海同四皇去牽制返海軍本部先係正路,盡量維持住大海賊時代,等個世界有咁亂得咁亂,養住班四皇煩到海軍唔得閒作反,咁班天龍人咪安枕無憂
如果熊有返意識,山治可能會屌鳩熊送佢去人妖島
講開又講 艾斯個扣唔係海樓石?點解啲蠟入到去
某位海賊即係路飛
睇咗勁鳩耐先明係畫乜
https://www.shueisha.co.jp/wp-content/uploads/2024/02/20240205.pdf

情報師rip, 以後唔使睇流出啦各位,等jump發售啦
2024年2月4日,東京一家企業的管理階層因涉嫌違反著作權法而被熊本縣警察逮捕。
他被加塔縣警察聯合調查本部逮捕。犯罪嫌疑人是本公司出版的雜誌《週刊少年JUMP》的讀者。
有人懷疑該產品是在發布日期之前獲得的,轉換為數位數據,並未經許可上傳到盜版網站。
目前正在對洩漏源進行調查。
漫畫雜誌的內容在正式發行日之前被非法上傳的“Hayabare”,透過SNS等上傳。
這將導致這本書的傳播,並奪走期待出版日期的讀者的樂趣。作者也是
我們對此深感悲痛,我們公司認為這是一個極為嚴重的問題。因此,這次犯罪嫌疑人被抓獲。
我們相信這是朝著解決問題邁出的重要一步,闡明「早期發現」路線將有助於防止未來的損害。
我希望這種情況能夠持續下去。
我們將繼續保護作者用心創作的作品和他們的權利,我們將繼續保護他們和我們的讀者。
我們正在積極採取一切可能的措施,確保您能夠以適當的方式享受漫畫。
我需要它。
其實都無咩野,之後都係一樣每星期都有得睇依家遲左幾日姐
人妖王其實宜家都buff左佢 同熊一齊走甩
似係尾田浪費左佢嘅食療設定
如果係話大戰前有山治幫佢地上buff
至少路飛鎖血都叫做有個原因
諗起十幾年前又係話啲翻譯唔做op 比人拉曬定點
換個人姐
要提前印刷就一定好多人見過
Apple iPhone都守唔到
山治用腳踢佢啲光
劇場版red
其實等出版都一樣咁等
但有得早啲睇真係忍唔到
咪係, 一年咪又咁多話, 我寧願佢固定d
不過以前未有網絡, 日本人個個星期等龍珠出應該好有氣氛
我個人睇法,放情報俾人拉,之前都試過N次。
通常佢哋會收斂下,唔星期二就放情報出嚟。
但慢慢又會打回原形。

所以期期都有人一早睇左都只係流出少量情報去保護流出人。

點解過多幾日會放出黎,因為JUMP會有海外版,有船期果D,所以點都會早一星期就派晒出去有人有方法可以睇到,越遲出只不過係確保流出既渠道多左耐左,隱藏到唔同地方既流出人。

所以佢哋流出既出處都講到好含糊,甚至會互推,隱藏追蹤,試過twitter話OPTALK流出,然後OPTALK又話twitter出,其實唔差在講lihkg。

印象中騰訊好似有買版權,試過搞鳩啲民間翻譯侵權之類,事後佢哋好撚醒咁樣等海外英文版出咗之後先再發佈中文版。
所以佢哋中文版有時唔係唔肯出呀,係一早做撚咗都係為咗避鳩嗰啲版權撚。

佢哋圖源俾人拉左短時間點都有影響,但實際上星期三已經有大把渠道流出左,只會將流出日期廷後。要睇到既上星期日,甚至更早都有人睇到。

因為海外JUMP都到左/運緊,大約星期三四應該點都會有人有圖源開始做野。全圖最多遲一兩日去到星期五/六出。

但點都會快過日本星期一出。

除非JUMP只印實體書,只出網上/日本印刷版,就應該可以斷晒99%早過本書出情報。
真,不死鳥隻垃圾靠屈果實能力高血過防高回血打咩都55波

但就冇強力既輸出技能打返對面
好似北斗之拳仲勁啲
一朝早返學前排隊買JUMP
唔好唔記得本身仲有御田

白胡
四大隊長:御田,馬可,艾斯,鑽石佬,幾個都打到大將
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞