One Piece 1106話 情報+討論 全島vs2

754 回覆
79 Like 9 Dislike

熊仔望到尼卡係有反應,唔知下集會唔會講巴卡尼亞族嘅特性。
你都叫睇到
我望咗勁耐都睇唔到係咩
依個頭向右轉90度就睇到
你都叫睇到
我望咗勁耐都睇唔到係咩
你個頭向右轉90度就睇到
黃猿話自己社畜真係match
擺明唔夠打啦, 仲扮乜鬼
啲見聞色廢到 感覺唔到路飛打埋來
點擺明法,尼卡條虧佬要靠人送野食回血都仲遲過黃猿先起到身,單挑已經收咗皮

烏索普依家真係最廢果件
依家成團個個都至少有料同六胞抽過
其實波妮會唔會心諗,我已經咁慘,博士就死,你仲笑得出
點解政府勢力遠高於四皇但唔滅四皇,我嘅睇法係咁:
因為除左四皇同其他海賊,世界政府要管埋170個加盟國
仲要革命軍,研究空白一百年嘅人,古化兵器,蛋頭島科技
和之國呢D無加盟嘅都要派人去監視
再睇埋五老星嘅title,乜野農務,法務,財務,環境都有
佢地有戰鬥力,但佢地正職唔係戰鬥
好似支那咁乜都要管,咁你多多人手都唔夠
太多野要搞,所以整一隊海軍專門對付海賊

兩個4皇最多可以搞掂海軍,但都唔會夠政府打
所以凱多先話要古代兵器
你呢個推理幾好
所以最後會做一件明知會死都要做既事 咁先算完成夢想
黃猿呢個角色真係無敵
佢打人係佢勁
佢俾人打就係扮工
講到明五老星係「世界最高權力」,邊駛下下親自出手
乜野大將,七武海,CP0,天才科學家全部都要聽佢點

武力方面,佢嘅能力仲係未知數
但至少都係路飛五檔級數先夠打嘅敵人
山治對土星完全無表演機會
博士真係死左嘅話, 路飛就真係見死不救,
明明一早變左身, 都鳩下鳩下唔黎救人

同埋千祈唔好之後要收集六個博士分身for some reason.....
唔係又再戰十年..........
最終篇冇十年八年唔夠喉
上一格細圖腳踢激光 但身中出血
佢既人設一直都係吹水王
仲要講埋啲鳩野食飽好開心
屌佢老母
下 黑色陰影喎 其他擊穿出來個d係白色

到底你地有幾想佢柒
畫到咁細咁難睇

之前打兩個四皇山治無得出場
而家難得有好幾話除左山治外,其他巨頭都唔在場
佢一個面對土星同黃猿,有晒表演機會
但山治都係無乜突出表現
真係芬奇都仲搶鏡過佢
之前班山治粉仲成日話人踩山治抬高卓洛
明明尾田對山治嘅待遇就係咁差,傻嘅都睇到
有可能, 可能因為前代joyboy咁巨形, 同象主配對返
遲d博士會唔會解釋死物點食果實, 好想知沙國個陣支炮點樣變左做隻狗
熊仔似短路緊
Btw,班人中左激光都未重傷,究竟黃猿揸流攤到咩地步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞