One Piece 1106話 情報+討論 全島vs2

754 回覆
79 Like 9 Dislike
兩個老朋友睇到報紙就黎幫手 好正

一開始明明講到佢地勁左好多
同埋佢地2年前修練明明係為咗變勁幫路飛
到頭來都係有咩事就縮
呢張相,睇唔到佢有咩問題
摩根斯啲報紙

扮工唔好扮得咁過份
你同我講完, 我都要望勁耐, 淨隱隱見到個拳頭
會唔會吹到去小花園其實就係等路飛
佢夢想係成為海上既勇敢戰士,仲未達成夢想啫
開乜嘢人設 邊話睇到
弱小三人已經勁好多啦
烏索普開左見聞式
娜美有宙斯
索柏係吉祥物
唔止一個國家就代表可以同世界政府比?世界政府有幾百個加盟國,係全世界共主嘅主導地位統治咗成800年所謂四皇喺啲窮山惡水靠一時武力做山大王,做得嗰二三十年就俾班𡃁仔/海軍收皮,連一代都傳唔到落去,同中東戰亂國啲軍閥割據咁上下,底蘊差太遠

四皇頂多對位世界政府轄下海軍,同成個世界政府係無得比,就算係強如海賊王Roger無主角光環都對世界政府完全無乎,只可以犧牲自己助攻,世界政府呢啲世界級嘅反派,係要靠尼卡+革命軍+四皇+全世界國家起義,先有可能推翻到
係 踢緊腿動作 冇中激光喎
當路飛已經變左4皇,追上紅髮,但感覺烏索普依然完全唔係佢老豆個lv
娜美索柏起碼都威過下,一個有4皇武器,一個一巴掌打走queen,烏索普對上一次威嗰下已經講緊明哥篇
唔扮?咁點贏四王
作為四王主團成員仲係廢到咁 唔好話七武海級數 連飛六胞或者大媽啲仔女level都未到 好心烏索普退團啦
好睇又熱血
如果之前寫路飛變太陽神唔好咁突然就神作
今集好睇, 但之前土星唔係話佢都係搞科技,呃唔到佢咩,而家突然又彈個特殊命令,但土星乜鳩都唔知
證明貝勁過佢先呃到佢
所以仲嬲
你講個個人設係同一頁已經即刻破壞返
烏索普好明顯去到巨人島先會真正覺醒
覺醒咗見聞色已經算係咁
唔係話烏索普唔應該變勁,我都期待佢未來表現,但路飛一早有呢個覺悟去冒險,退咩團
好撚好睇呀
除左路飛太鳩之外呢10幾話串埋一齊已經可以成為一個經典位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞