【互動故】【迷失在情場遊戲】《轉生者,屹立於大地》(13)

587 回覆
1 Like 0 Dislike
會俾人圍死呢啲嘢梗係去到遠一遠先做
btw
去到最後假主角都係冇型返次
行行企企可有可冇咁
咪隊冧咗boss
公道講句
假主角嘅表現咪就係網遊入面最黑人憎果啲尾刀狗
仲要尾刀都比人反殺要靠南亞妹先保到命
可能有d帝國平民觀戰果陣會上當
但有打開online game嘅都會不齒佢嘅所作所為
同意,同鐵血孤兒結局三日月比魔劍射到就死之後蝴蝶女收人頭扮英雄差吾多。
C,建議沙卡美應該先專注修復帝都同安撫人民,因為咁先係有仁德的君主要做既事,搜索托拉姬薇達既事我已經有少許諗法(空間魔法同埋理想之石)可以先由我一個負責
然後起身表示唔太適合坐呢個位,落返去企係伊達斯果邊繼續開會。之後再去搵歷素媽媽學習同埋傾計
本身個頭係繪絲
本來以為打怪會型到
例如因為吸完賈生魔力之後實力大增
一登場就純靠自己開12儲力一發逆轉局面
死剩個百獸之王當眾同佢一對一單挑打贏解除危機
點知又係行行企企做攝影機有冇佢都一樣
強烈要求襯未完安排返真嘅高光環節
唔係之前實牙實齒吹咗咁多次最後利華特/杜萊會型返次真係得啖笑
跟,尼個可以無甘痴線甘遠離沙卡美。
俾你估到我跟住會寫咩
讚成。
係咪都諗住已經最後
又想撚多幾下毒者
到最後「你」要勁窩囊咁收皮
跟 食幼幼
又打,各位又要等幾日
冇啦啦又打乜
比女皇毒打
吾想我地投票。
樓豬(設計對白):我潛咗咁耐水就係一早寫定咗個結局
你班友又想發癲搞到我要重寫?
你地係唔會成功㗎
從來都冇寫定結局
話說有冇諗過假主角用空間魔法柒咗
穿咗返去林生原本個世界
解決返假主角之前到此一遊遺留嘅問題
留咗咩問題
引咗凱倫佢地去錯地方搞亂咗d事件進展
主角用緊岡原個身,冇理由俾佢過返過去可以用魔法易容,但係有咩問題要解決呢

嗰邊世界有嗰邊嘅事搞緊,但同主線無關所以我特登留白(你話我係留返之後再寫,又或者係畀想像空間你都得,畢竟嗰邊好明顯係有自己一條主線行緊)

如果你係問兩個未來人點樣由俾人圍去到整得返時光機過嚟,佢哋可以隔空取物又係特務,搵到機會就做到(同樣係冇必要寫出嚟留白)

如果你又話咁重要嘅嘢點可以唔寫出嚟,咁我之後再交代返囉
其實係想假主角去覆下桌爭返啖氣(上次比人當狗撚)
不過連莫潔都做咗改造人睇怕假主角去到都係比人撚多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞