【互動故】【迷失在情場遊戲】《轉生者,屹立於大地》(13)

587 回覆
1 Like 0 Dislike
唔記得
咁世紀大bug要重寫喎
幾時爛咗

去到船果卷你都仲記得本書係壞咗
我記得成本嘢穿咗個窿啊ma

呢排好多on9嘢發生,搞到我冇時間去記啲細節,係我問題
不如比假主角上次被浮遊刀陰完後都練咗點用浮遊槍
最後靠自己殺咗賈生威返次
跟住發現又中計
賈生死咗讀唔到佢記憶冇人搵到托姬
再次責任全在假主角
又做咗罪人
C,留低,然後詢問心雪尼段日子咩情況同埋係唔係歷素安排佢同自己相遇
我重寫到時計埋你依票
可能要8號先重寫得完

我保證可以畀到你哋一場正嘅大戰
假主角:哎屌咁我柒硬
個大戰培養咁耐,半天都冇就完咗
大家想我寫晒先出定一啲一啲咁出要寫好長,可能要一個禮拜先寫得晒
做乜突然又勁長
因為我諗住喺度隊死曼賈,但呢篇個尾唔可以變,咪要寫長啲

我個plan係寫完依篇就打多場交就真係完
情場遊戲都未出現就完
情場遊戲迷失咗所以冇
情場遊戲迷失在情場遊戲
成日標題欺詐
動議要求加返情場遊戲
喺ending加返畀你好唔好
係ending點玩遊戲
畀你玩完先ending好唔好
信住先
話說你覺得我喺戰鬥都畀選擇係好定唔好
其實意義唔大
首先你個故啲設定成日喺枱底變啲冇人知嘅嘢出嚟
其次就係打起上嚟其實啲攻防意志反應都係任吹
例如你而家改緊嘅文個原版
如果想假主角有返啲尊嚴
可以9up話把太刀斬落去果下神槍手嘅反射神經避得切反手射死返賈生
有時話你係咪特登同大家鬥氣都係咁解
問完人投完票之後理論上可行又對利華特/杜萊嘅展開不斷避開搞到觀感好尷尬
如果我自己寫嘅話就好似玩戰略遊戲咁落完指令就一大篇連技打到完
我本身都係諗緊咁樣唔係咁好

啲設定我有好多都係臨時爆出嚟(唔關呢排係咁記錯嘢事),例如我講過寫伊達斯其實係邊個之前嗰下先諗到伊達斯可以係邊個
畀你玩完先ending好唔好
信住先
話說你覺得我喺戰鬥都畀選擇係好定唔好
其實意義唔大
首先你個故啲設定成日喺枱底變啲冇人知嘅嘢出嚟
其次就係打起上嚟其實啲攻防意志反應都係任吹
例如你而家改緊嘅文個原版
如果想假主角有返啲尊嚴
可以9up話把太刀斬落去果下神槍手嘅反射神經避得切反手射死返賈生
有時話你係咪特登同大家鬥氣都係咁解
問完人投完票之後理論上可行又對利華特/杜萊有利嘅展開不斷避開搞到觀感好尷尬
如果我自己寫嘅話就好似玩戰略遊戲咁落完指令就一大篇連技打到完

漏咗兩隻字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞