【互動故】【迷失在情場遊戲】《轉生者,屹立於大地》(13)

587 回覆
1 Like 0 Dislike
可唔可以舉下我邊度有避開對佢有利嘅展開
講開戰鬥意志
諗起隔離路叔就係好例子
明明本身個配置係勁屈機
照計幾百年內力就算企係度都唔一定比人打穿護體真氣
結果實戰勁尷尬
成日比人打一下就插水訓低
平a都應該勁到出爆風但永遠打卒會有漏網之魚
已經同人埋身互相掂到又唔識用北冥吸人
睇咁多武俠小說路叔真係勁玻璃
當然佢咁寫一方面係無敵咗好難搞落去
另一方面係因為g巴寫得太耐已經冇乜心機
你見我寫果個同人版係戰鬥意志拉滿所以每局都要打勁耐
同埋為咗平衡實力唔好打得太無癮就開始無耐安排佢比個超級高手打殘之後係一路殘血打緊落去順便鋪排返dark side線d專有技
以前d嘢已經冇特別記住
你當係個腦睇完個故有嚟個印象
反ching幾時恢復更新?
今日寫到依度,多謝各位捧場
嚟版個同第一版拍埋勁好笑
一個勁易打一個勁難打
我特登
假主角又出醜
跳唔上二樓
跳唔到上去都出醜你講晒
c
諗諗下自己尾刀咗賈生
已經算喧賓奪主咗
既然任務已經超額完成就唔搞咁多嘢搞亂班管理者嘅計劃了
於是問下未來人係咪有嘢想同自己講
再問死神個升級系統係乜事
係咪原本自己應該係殺兩兄妹升級(當尾刀咗賈生之後又升咗級)
果陣個情景係成村人流暢咁跳嚟跳去追逐
得假主角突然停低捉住個細路女(人妖)求佢幫手
咁突出係人都見到了
係咁花式提醒大家佢好廢
C,留低,然後詢問心雪尼段日子咩情況同埋係唔係歷素安排佢同自己相遇
C,做曬反ching同槍權sis既提議。
A

咁樣先似返一個Final fight
好可疑
咩可疑
任務係咪真係計完成
你因為咩懷疑未完成
因為歷小姐講嘢成日都一半一半咁
可能其實係要隊冧哂星巴克所有人先計完成
但知道假主角最鍾意唱反調所以就呃佢已經完咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞