Apple Vision Pro討論區 (2) 美國19/1 pre-order, 2/2正式發售

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
輕到一半咁個重量就唔會唔平均
咁就正
不過佢個墊唔夠舒服係真
可能真係要試下第三方嘅墊
Share下
share 咩???
其實依家ipad都行m4
Vp仲m2
Wifi又得ac唔係ax
唔係妹買得落手
唔係好*
2400萬嘅相
有冇人發現好多apps都少左好多廣告
試完覺得好正,等緊educational discount,驚驚地唔敢入水貨,同埋我係遠視,試時冇啱嘅鏡,有冇巴打知遠視理論上配鏡都冇問題?
天才冇答你?

應該遠視都有鏡可以用,同埋如果唔係太深,應該乜都唔使都用到

遠視著數過近視
我仲要散光深,個天才話唔清楚,叫個senior黎又答到1999
Special case可能要問返鏡片廠
https://imgur.com/gallery/STPlm4I

整張nancy 試下?
你落左單之後,咪要去zeiss 果到落單嘅
落單果到可以慢慢揀
disney +個環境mode 雖然好正,但係冇得拉大個moon, 所以睇戲都係唔會用
佢一開始已經唔肯淨玩AR就知唔可能cut哂d額外野淨比個單純頭戴mon你
佢要人入佢個MR生態
所以就算平價版應該都只會降低質素
可能要駁住iphone/ipad/mac再配降級mon降級鏡
Quest 3質素然後賣萬5蚊
真心哂氣
要諗平版不如直接Quest 3
啲近視鏡係咪無得 walkin 買
眼殘人士係咪一定要戴副度數最update嘅鏡去俾天才check度數配鏡片?近視+散光用機度鏡片無問題,不過有老花,而鏡片度數已經adjust咗老花就好飲麻煩少少…

Store嘅現貨鏡片係咪只for近視?散光/老花係咪要訂?
原來用緊Sony xm4跟住部MacBook係13年又升唔到sonoma os依家為左avp要買部新MacBook同AirPods屌好似好on9
有冇人成日向上望都出唔到條BAR, 次次要叫SIRI先出黎
我都係用緊13年MACBOOK
想連部Mac玩ps5
咩bar???
睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞