Apple Vision Pro討論區 (2) 美國19/1 pre-order, 2/2正式發售

528 回覆
8 Like 9 Dislike

入一部原封收藏十幾年後拎返出黎拍賣

冇咩人買,我岩岩先Order
但等到三月
我Order果陣,256GB仲有得Store Pickup
但係得2/3 10點, Size 23W
我附近有3間Apple Store
哪有錢
Tim: 拿 跟機有送架 唔好話我厄錢
條友一分鐘Wow 幾多次
上次有bra帶今次冇
依家系米得美國有?
Vision Pro 淨係得美國有,你可以拎返香港用
但要連美國Apple Account, FAQ 有講

好多時啲美國App 有Region Lock
香港會用唔到
有Free Return Policy,
如果唔中意既, 14日内Free Return
呢樣唔講都唔記得原來曾經有過
Lm
好似個個YouTuber 都買到
一早講左會變蟹貨
Vision Pro這麼貴怎麼用才酷? 蘋果主管點名醫療和教學
https://www.worldjournal.com/wj/story/122160/7720042
係呢啲人先會買
攞黎做生意既
據彭博取得的影片對話文字稿,有員工問到售價3499美元的Vision Pro有什麼「很酷」的用途時,負責Vision Pro的副總裁Rockwell提到了醫療領域、訓練和教育。他說:「在手術過程中,醫生常常很難在顯示器上查看分散各處的資訊,蘋果Vision Pro可以把這些都整合在一起,有助於改善手術的結果。」
用嚟做手術個醫生好快都要做頸椎手術
https://www.reddit.com/r/virtualreality/s/1p3lHVCTe1

如果VP有手制 玩steam vr有望
不過呢個steamlink 似係ios app果個

只可以大屏幕玩steam games

唔係Meta store啱啱上架嗰個steamlink
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞