Apple Vision Pro討論區 (2) 美國19/1 pre-order, 2/2正式發售

774 回覆
9 Like 10 Dislike
悠二都訂
悠二邊度pickup?我都28號
手機台都識我

btw 出個時 已經想買好耐

應該好岩我需求
廣東道
悠二會用mac?
唔用
不過我經常性一路睇片一唔做野
同埋而家一年坐十幾次飛機
https://developer.apple.com/videos/play/wwdc2024/10093

可以做airplay receiver已經幾好
會帶住砌機
睇咗一年打十幾次飛機...
有冇人揀唔到28號pick up
而家vision pro有冇d咩重力分配既配件好用

見到有好多隻.有冇人試過邊隻好d
而家啲影片庫多唔多support?睇nba有冇場邊live cam睇?如果買除咗用嚟睇片之外,諗唔到有咩用途

戴住通常係砌空氣...
有巴打推介

https://lih.kg/ByCRzzX
唔該哂
都有睇過呢隻
訂左了

不過佢設計唔知會唔會漏光
好果斷

睇個樣似會漏光(少少)
我見有d youtuber測試呢d配件.都用左幾千蚊

呢舊野都係200幾蚊姐

我都預左可能會買多一兩個其他牌子黎試

因為呢類野.如果漏光嚴重既話.好似會冇咁沉浸咁
This thing made Apple Vision Pro much more comfortable to wear 👏

Now there is no pressure on the face at all. I was able to use Apple Vision Pro for more than an hour without taking it off. If necessary it could have been even longer.

It can also be used without the light seal 👌

https://x.com/bengeskin/status/1791432894537138377
依個好似唔錯
聽用緊班人講,佢地直情唔要light seal,FOV會多左

同埋根據reddit嘅人講,21w係最舒服
好似唔多,多數都係睇disney plus同Apple TV
你當係新時代電視機就得
佢而家張單配左個33W俾我

定default係33W , 21W要另外買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞