Apple Vision Pro討論區 (2) 美國19/1 pre-order, 2/2正式發售

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
仲考慮緊買唔買好?
之前都見人戶外烈日拎黎戴住飛drone 個操控畫面開幾大幾光都得 唔使睇mon睇到眼殘
btw dji goggles 3個設計戴落幾舒服 將個支撐放係額頭
食LSD 用
我係先試後買
主要都係睇戲
好多人話Quest 3夠
但我出去即時試哂2部實機
Vision Pro係屌打既
是但播條片已經明顯分別
一部65" OLED非頂級都要2萬
Vision Pro真心唔貴
其實主要考慮嘅問題係好多評價都話佢帶得唔舒服
想問vision pro 感覺係咪勁過65

本身屋企用緊65

期待星期五拎
想問可唔可以自己入戲落去睇? 要用D 咩APP
我見moon vr player 同skybox 都有得用 DLNA 連電腦server 睇 2d 片,同埋可以播係File 裡面既local片,或者upload 上pikpak 用pikpak app 睇,好多方法
Vp 用乜app睇NAS內的mkv ?
moon vr player 同skybox 應該可以
本身留咗舊錢換電腦同mon, 唔打機, 主要用黎做文書睇YouTube 同睇戲, 依家想直接換vision pro試吓新科技
又唔使咁進取你拎黎做文書都要本身有部mac 兩萬幾買到部靚mon靚電視+文書機
去book個session試下上限去唔去到你expectation先 再諗清楚頂唔頂得順連續戴兩粒鐘跟住要拎去叉電
淨係vision pro連文書都做唔到?叉電又唔係問題,無諗住戴出街,係舒適感要試吓
要做實做到 有office用 可以連keyboard
但要習慣用你對眼同埋手指黎代替mouse做curser普遍啲人都係話用得耐對眼左碌右碌好攰
試唔試玩 XREAL 咁慢慢等VP GEN 2

最應該上AI果部設備反而無AI
想問吓係咪可以喺順豐個app度改派送地址去順豐站?
其實咁心急做咩
聽朝拎,除定褲
認真谷左勁耐
第一件事應該update 左os 2.0 先
希望唔好變磚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞