Apple Vision Pro討論區 (2) 美國19/1 pre-order, 2/2正式發售

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
想問遮光墊有冇得拎返去store 換定要自己買。用緊w 個vision pro 話距離太遠
3 萬蚊爽幾日係抵玩
我都喺咁,打咗去apple話可以book天才吧換
有冇人試睇NBA個啲有聲但係黑屏?係咩事
係咪share 緊screen
本身有玩開相機既 將d6千幾萬像素既相放入去
用vision pro開出黎果下真係會嘩一聲
用埋apple塊magic trackpad直頭係第個世界
個人直接攤係床到 縮哂入張被到
連手都唔洗舉起 剩係係被入面用trackpad黎控制
屌自膠熄咗佢即刻冇事
巴打個廣東話Siri 仲使唔使喂Siri ?定係就咁叫Siri就得?
咦未試,一陣試吓先
更新係個鏡面顯示進度都幾有趣
Vr av係咪清過quest 3好多?
啱啱試完vr av正到仆街,av 我都可以睇成日
肯定好多人都衰過呢樣
琴日玩到凌晨五點都唔捨得除落黎 自問個重力真係接受到
話說我係用單帶,但係拉高左條帶
姐係打橫咁睇嘅話,VP 就9點鐘咁水平啦,單帶就1點鐘咁帶
發覺咁戴係夠實,唔鬆,唔壓面,唔漏光
但唔知咁戴係咪會搞到VP 個擺法唔夠正確
有時個焦點會對唔準對唔實
鏡片到左可能都係換返個雙帶鳩就
放到巴士燈箱咁大都未見到pixel
不過可惜啲noise就會好清晰
係咩網download javdb 成日都係假 8k
我反而係用佢雙圈頭帶
但係唔知係咪因為我帶Con 就算升左os2,如果眼球對左右角都有啲辛苦唔係次次都中,撇除呢樣嘢暫時都好滿意
我都係戴左con
而家等緊個鋼片到
講真唔係100%準備真係會好失望

鏡片整錯2邊度數家下要等佢補返岩既寄黎
之前一直用開con黎玩
鏡片琴日先到 用左陣就眼訓 隻眼又累 以為係正常
慣左就無野
原來係2邊掉轉左度數
係唔係唔可以夾硬裝iphone嘅app?
而家最大個問題唔係容量係重量
加$1500多256G
再加$1500多500G
廢事煩直接上左1TB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞