真巴絲一定噴香水 (33)

991 回覆
5 Like 1 Dislike
你試下
有冇邊隻skin scent 岩男仔用?
做retail 唔想擴香咁勁
上線睇左 le labo another 33同 mmm lazy Monday
有冇d平少少約 1千樓下玩下
黎緊情人節想送香水比女女
筆直2k 想問下有冇咩brand推介
好睇人 你知唔知佢有無用開咩
前排導咗我上司買
我未到識欣賞tamdao 嘅年紀
Top佢哋好似Layton exclusive聞
好似得Layton exclusive, Pegasus exclusive同Kalamazoo
屌個輸入,係Kalan
香水除咗知道對方想要邊支之外

一律折現為妙/帶埋佢一齊去試完買

到時你咩都唔知淨係聽我地話邊支好呀邊支正呀,一陣你買完 佢又唔鍾意就盞搞。
新手
琴日買左支diptyque無花果EDP
係我身上唔太綠,好鍾意有陣好似桃駁梨既味
不過持香唔太耐,返工前噴中午都無乜味 (都有可能著太多衫焗住,揮發曬?)
但頭先傍晚到宜家夜晚又突然聞到雪松味
幾鍾意
bodyshop musk 系列
想問問邊度有得試Maison Margiela
多謝投票嘅咁多位
今日就入手咗支Silver
A la Rose 就決定下次帶埋佢番屋企
今日試左
Tom ford tobacco vanilla 臭既
Angels share = 比人聞到一定當飲醉Whisky嘅人

Guerlain PLANIFOLIA 好正好pure既雲呢拿
Guerlain Tobacco Honey 一個字 正
但問左個價錢 貴到傻 收皮了
幾錢
Tobacco $2885 100ml
Vanilla planifolia $5100 50ml
係好正但點買得落手
仲有無得夾
留TG
原來Guerlain有啲咁貴嘅香水
本身已經覺得TF好貴 原來一山還有一山高
窮人含撚
利申:好撚窮
Tragedy of lord george
呢支正但自問襯唔起
鍾意inimitable william同埋the duke多啲
不過因為penhaligon留香一般
所以暫時都未入手
新手一問

MM - When the rain stops
MM - Jazz Club
Dipty - 無花果

有冇食評 !!!

同埋我見喺zalora買比門市起碼平一半 應唔應該買
TF係好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞