真巴絲一定噴香水 (33)

991 回覆
5 Like 1 Dislike
買到再算
Zoologist隻Northern Cardinal 好特別好好聞
我近排都留意Phantasma, 有冇得講多D 佢。

我上fragrantica 睇D comment 形容到佢'Big disappointment, smell like an old soap rotten on a sink.'
香港呢
Phantasma似係一杯啱啱沖出黎既中國茶,漂煙渺渺咁,過多一陣會有Jasmine 同米既味出黎,真係好亞洲,鬼佬可能就cannot relate咁

Projection唔錯,用4、5下係身邊同事都會聞到
朝早7點噴夜晚返到屋企件衫仲有味
有冇人試過ysl金色樽身oriental collection個條貴line
我見fragrantica d分都幾高
但係門市又唔係好見有得試
有冇師兄試左H24 HERBES VIVES
最近想搵下茶味香水
大家有無咩可以推薦一下
同問,買完之後好似自我感覺良好多
啱啱入手咗枝rehab
上手同係紙聞都幾唔同
噴皮膚陣味好似薏米水不過我覺得陣味好舒服

勁long lasting 係房噴咗一下 我拎中藥入房仲聞得到佢陣味
我會噴係衫上面
試吓MFK Petit Matin
之前聞完Le Labo第一時間諗起佢
估唔到咁索,索索吓買咗番屋企繼續索(等唔到減價,青春有限)。蘋果•煙草combo的確超正,幾位KOL 共識完全冇錯

https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Uomo-Born-In-Roma-Coral-Fantasy-71761.html
The Different Company Tokyo Bloom係咪好快散?
想知係咪我試既decant既問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞