真巴絲一定噴香水 (33)

991 回覆
5 Like 1 Dislike
我都麻麻地,但scent profile 計,幾隻都喪吸引(已有:Ultra Male, Le Male Le Parfum, Le Male Elixir)而且sillage / 持久力好堅的

希望可以遲啲試埋 Le Beau 幾隻
朗豪坊有間鋪仔好似有
呢度係咪唔會有人買Lattafa
早排blind buy左枝khamrah,一試愛上
好似cccselect咁上下名,幾間分店都有
想入手支 MFK Aqua Universalis,想問下邊度買會平啲?
盲買完支one day oolong tea, 一開始覺得幾得意,但之後有啲覺得有啲太甜
如果鍾意呢幾個notes: blackcurrant, pink pepper, jasmine sambac, musk, vanilla大家有冇邊枝推介用緊個枝係呢啲notes, 但覺得projection唔夠勁
ANI?

BTW我正想上黎問有冇人試過ANI X

上手後PERFORMANCE好似幾唔掂 明明上網睇REVIEW PERFORMANCE幾好
大概位置係 Log-on條樓梯落去左手邊間舖
之前試過覺得有啲中東味 太strong
我都覺得ANI/ ANI X未必太岩香港人口味
特別係佢陣生姜味, 第一次聞真係會好似入左老母整緊飯個廚房咁
但佢乾木頭陣味我幾鍾意 但PROJECTION 變左MUSH果個LEVEL
Ani個薑味都唔算好出姐
可能係我塊皮
甜到得罪人
Perf唔識串tresor
dior homme intense 係咪冇地方試?
呢支濃到爆
乸型先用香水
師兄啱啱坐完三十碌出冊?
想問下roja elysium 邊度有? top axxxxxx冇貨,另有冇用後感?
蘇生?
送貨慢到仆街
elysium有現貨嘅話應該幾日就有
唔知無現貨嘅款要等幾耐,未試過
有冇巴絲可以compare下
lazy sunday morning同another 13
試聞過another 13 但乜都聞唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞