真巴絲一定噴香水 (33)

991 回覆
5 Like 1 Dislike
....自己去海港城試, D STAFF係極NICE
好nice 又好熟D products
點解有人咁得閒每個comment都負皮
咁梗係...Bleu都完全唔係奶味/雲尼拿味
要雲尼拿過翻Guerlain啦
petit matin 最正
你賣左未
我知
因為見話Bleu係最大路香水
所以入去試
結果接受唔到隻味
呢隻係主要係柑橘調+雪松木嘅味嚟
去試啦,Memo既leather line真係做得幾好,夠獨特又易着呢樣已經好難得,啲味又唔會化工感
guerlain 有邊隻雲呢拿推薦
Guerlain: SPIRITUEUSE DOUBLE VANILLE(酒香向),Angelique Noire(花香向)
Celine: Dan Paris (似低糖嘅雲呢拿蛋糕)
Tom ford: tobacco vanille(煙草味)
Diptyque: Eau Duelle
試左上手 似飛機上面果種味
BLEU DE CHANEL EDP 100mL
$1050 全新未開專櫃買
有無CHING岩,條女唔鍾意
阿絲打,哩度講嘅香水隨隨便便過千,三毛專才推鋪推到手指出血先至賺到。你有、人哋冇,負皮係理所當然

歡迎負皮我
放Armani THÉ YULONG 100ml 有興留tg
宜家designer brand都唔敢講了
1050去洗個面先?
專櫃可以換其他貨3尾買 有單
啱啊咁你自己拎去換啦
先唔好講而家designer加價加到同niche冇分別,講乜都係貴,Ching你講真話都比人負皮喎
啲香水點解會漏出黎 講緊lelabo tomford呢啲
睇你想要邊種奶味,Le labo Matcha 26 同 Dyptique 支 philosykos 都係好可以叫做好有奶味咁
所以話香港人真係好難滿足,每個人問完之後心入面都有個標準答案,一答唔中即負皮
有冇人試過Xerjoff Erba Pura?
搵唔到地方試,唔敢blind buy….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞