真巴絲一定噴香水 (33)

991 回覆
5 Like 1 Dislike
另外想問下xerjoff mefisto 大約last到幾耐?
皂感來說要提一提Prada l’homme
Prada做soapy scent係有一手
有無人覺得another 13 同super cedar 個味好似,都係好重麝香味 2隻都好持香但係 擴香真係好似無咁要貼曬先聞到? 定係其實周圍d 人會聞到只係我自己覺得淡?
Diptyque eau de menthe?
xample 唔止出貨慢 佢啲出貨時間非常唔準確
遲左亦唔會通知你 由得你慢慢等
問佢野隔幾星期先覆或直頭唔覆
天氣開始又焗又熱,想買枝citrus啲嘅香水
有冇推介?
平時用開diptique嘅影中之水同埋肌膚之華
Mancera Cedrat Boise 4oz 90鎂有找(未計15% off discount 未計shipping)
春夏用,自然Citrus 好正
Xerjoff Nio
呢支野個performance好勁
試過朝頭早噴返工,晏晝食飯嗰陣坐我隔離個同事話仲聞到
呢支同aventus個feel係咪類似?
早兩個月入過嚟問大家意見 買咗第一枝香水之後就沉迷咗
依家入咗h24 YSL Y edp 烏龍茶 you or someone like you
請問colourmix 係咪假野? 睇到枝Jo Malone 勁平
傳說中既citrus天花板

但我唔識欣賞
搵多一個就夠
十分唔同,雖然aventus 都好正
想問有冇雲尼拿味或者奶味香水推薦
入Chanel試過Bleu, 隻味完全接受唔到
要scent profile 正,講performance 先至有意義。哩隻scent profile 唔錯,同埋fruit citrus 幾自然,完全inoffensive。Performance 就4-5個鐘,projection ok

另外同牌子Lemon Line,Instant Crush,Red Tobacco都令我好心動,想一網成擒
奶味試下 Etat Libre d'Orange - The Ghost In The Shell
Mfk
Aqua celestia/ gentle fluidity sliver/ 724 點揀好
想搵隻fresh 啲又long lasting嘅
silver > celestia > 724
SILVER FRESH咩
呢排想試下Memo Paris,睇Reddit啲review 話係其中一間做leather scent最好嘅house
有無巴絲試過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞