勿助長代購 勿提loreal group 第一頁有懶人包 化妝品護膚品討論區 #73

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
屌奶星 我尋日用左呢個eye mask
今日發現眼袋生暗倉
好撚痕

香港Innisfree 9月1號有my palette!

點買架? 個網得韓文唔識搞

我係睇左試色圖買,以為bella算係豆沙色系,點知有d瑩光感ge粉,黑黃皮慎選,原本都想買adele,但太多呢種色
另外佢都幾持久,眼唇卸妝卸兩次先搞店
有無絲用過laneige同埋Mufe紫色base
乾肌用開Laneige覺得無咩特別 所以諗緊轉唔轉

香港一定仲貴
絲打們有冇大紅色持久啲嘅唇膏推介 唔想買GA

點解gimme more用左第一層之後就冇色 有冇人都係咁

用左第一層 啲粉質好撚粗

一開頭swatch係幾靚 而加變到咁
炆炆地挖左佢幾下

香港一定仲貴

想去試色
一定逼到仆街

炆炆地挖左佢幾下

香港一定仲貴

想去試色
一定逼到仆街

之前sephora免運買嘅double dare到左
搽上嘴比我想像中深色

炆炆地挖左佢幾下

今日好粗暴咁整走個面 叫做有翻d色 聽日試下捽 好彩唔貴唔肉赤

之前sephora免運買嘅double dare到左
搽上嘴比我想像中深色

點解你同我個枝咁唔同

Order 左啦

想問有冇咩睫毛液好用?
用緊kiss me唔drop 可以根根分明 但就係會溶
會溶係眼袋既位置 會有d啡色
用過maybelline 都一樣
有冇唔溶推介?

我用kiss me彩色蓋都會溶,但銀蓋唔會,你用邊隻?

我覺得kiss me最元祖果隻(銀蓋直樽)係最唔溶
同埋我個人買mascara會買要油先卸到果種
煩就煩d但暖水落到果種我溶到仆街

我都係,寧願難落到仆街都唔要溶,我而家用埋kiss me個枝粉紅色落眼睫毛枝野,超好用,有時有一set買都係$90令蚊,好抵買,買過無數次

我用彩蓋呀 唔怪得啦
絲打kiss me落眼睫毛果set野有冇圖 比你講到想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞