勿助長代購 勿提loreal group 第一頁有懶人包 化妝品護膚品討論區 #73

1001 回覆
14 Like 12 Dislike

等緊fd放完假返去

D商家
加左限定2個字果然燒到好多女人
日本都玩左呢樣野好耐
而家輪到西人
但人地日本起碼真係限定一排,唔係長期都係限期(好似係)

日本真係多數真。限定
幾個月咁
西人就限定幾年
一係話come back啦

Colourpop 都算係咁啦
有啲限定送既都冇再出 或者合佢嗰啲唔賣就真係冇左
不過she呢個系列一定restock 到啲人唔搶先收皮
除左搏你買多幾轉 我覺得有啲因爲做唔切

我都覺得係佢整唔切貨

加左限定真係燒多十倍
都好既 等d 代購狗仆街啦 好似黃牛咁炒燶

我特登買多左一盒 睇下有冇人買唔到或者買唔到50蚊
睇下有冇人要
啲代購狗都on9

有間ig賣she同yes please都係$190
官網都係賣HKD 128左右,痴撚線

Tarte你上下佢網睇
佢所有嘢永世都limited
Limited係以年計
你未死前佢limit緊就係limited

D商家
日本都玩左呢樣野好耐
而家輪到西人

日本真係多數真。限定
幾個月咁
西人就限定幾年

我都覺得係佢整唔切貨

加左限定真係燒多十倍

睇下有冇人要
啲代購狗都on9

絲打嗰盒係咪未有人要,可唔可以俾我
本身想等2盒palette一齊買不過睇黎有排等
想要住一盒玩住先

Tarte你上下佢網睇
Limited係以年計

D商家
日本都玩左呢樣野好耐
而家輪到西人

日本真係多數真。限定
幾個月咁
西人就限定幾年

我都覺得係佢整唔切貨

加左限定真係燒多十倍

睇下有冇人要
啲代購狗都on9

絲打

D商家
日本都玩左呢樣野好耐
而家輪到西人

日本真係多數真。限定
幾個月咁
西人就限定幾年

我都覺得係佢整唔切貨

加左限定真係燒多十倍

睇下有冇人要
啲代購狗都on9

想要住一盒玩住先

等緊fd放完假返去

Tarte你上下佢網睇
Limited係以年計

D商家
日本都玩左呢樣野好耐
而家輪到西人

日本真係多數真。限定
幾個月咁
西人就限定幾年

我都覺得係佢整唔切貨

加左限定真係燒多十倍

睇下有冇人要
啲代購狗都on9

絲打好波

我見呢度成日都有絲買多左,原價放番出黎
屎色推廣大使

絲打皮膚本身係咪偏黃

算白少黃 實物無呢張咁黃

可能相機問題 唔使咁驚住

俾大家參考下
我已不理邊啲色適合白皮定黃皮 色靚就入list
除非好螢光既色

睇下有冇人要
啲代購狗都on9

想要住一盒玩住先

等緊fd放完假返去

嘩好撚正

cls she palette 而家都仲有
我琴晚成2 點先訓係為左咩

唔好咁諗啦 買到咪幾好

唔好咁諗啦 買到咪幾好

嘩好撚正

唔好咁諗啦 買到咪幾好

代購蝗在Sephora

代購蝗在Sephora

又大媽
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/18/151739_a975903f7a1d1f4e63587a6c50dcea09.jpg

代購蝗在Sephora

又大媽

美加絲係時候做嘢

代購蝗在Sephora

又大媽

張圖有d歷史架啦
鬼婆圈內傳過一排
仲因爲張圖畀班鬼婆歧視哂我地亞洲人 韓國人日本人表示多謝哂
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/18/151739_a975903f7a1d1f4e63587a6c50dcea09.jpg

代購蝗在Sephora

又大媽

美加絲係時候做嘢

唔好咁諗啦 買到咪幾好

我都係
捱眼訓到咁夜仲要係咁死sever
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞