勿助長代購 勿提loreal group 第一頁有懶人包 化妝品護膚品討論區 #73

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
essence mascara 都幾好用, 紫色黑色包裝嗰支, 不過好難落
想問有冇咩睫毛液好用?
用緊kiss me唔drop 可以根根分明 但就係會溶
會溶係眼袋既位置 會有d啡色
用過maybelline 都一樣
有冇唔溶推介?

我用kiss me彩色蓋都會溶,但銀蓋唔會,你用邊隻?

我覺得kiss me最元祖果隻(銀蓋直樽)係最唔溶
同埋我個人買mascara會買要油先卸到果種
煩就煩d但暖水落到果種我溶到仆街

係咪好多人用kissme彩色蓋都會溶?
我用左kissme銀蓋好多年好好用,但因為同一支用太耐想轉

H&m rosy brown
醫生個嘴真係勁好j
係我最鍾意嘅嘴形

我想打filler㗎 好撚簿

嘩嘩嘩 出到街一定盲

右上

有啲驚

想問有冇咩睫毛液好用?
有冇唔溶推介?

我第一支色係棗紅色嗰支
超好多又唔drop又唔溶 捽眼都hold到
轉左桃紅之後就溶 彩管又溶

有啲驚

太over了
對呢個brand啲野麻麻地
醫生個嘴真係勁好j
係我最鍾意嘅嘴形

我想打filler㗎 好撚簿

有唇珠
用開covermark LX餅

發現坐係冷氣房都好 幾個鐘個鼻頭就出哂油
用紙巾會印到好多色出黎

搭過 laneige 紫色圓樽 Paul & Joe 白蓋 同埋唔用base 都係咁

咁係咪要用控油base

Btw 你地上完LX餅會唔會再上碎粉 我問過ba 佢話唔洗

有冇絲打想夾訂colourpop?
我想買yes please

我呢排都係咁
我惑疑係卸妝卸得唔乾淨
想問有冇咩睫毛液好用?
有冇唔溶推介?

我第一支色係棗紅色嗰支
超好多又唔drop又唔溶 捽眼都hold到
轉左桃紅之後就溶 彩管又溶

以前隻棗紅色真係最好
但我去韓國買返棗紅色都唔係嗰回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞