勿助長代購 勿提loreal group 第一頁有懶人包 化妝品護膚品討論區 #73

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
我內雙既 有時眼腫有隻眼會變單眼皮
所以想搵隻眼皮膠水痴內雙
平時用開紅樽eyetalk但有時乾左啲膠會變橙色 想換
請問大家點睇LAQUALI同埋royal petit eyem S II
上網搵片睇review都係日文 唔識聽
請問大家點睇LAQUALI同埋royal petit eyem S II

唔用雙眼皮膠紙?
所以想搵隻單眼皮膠水痴內雙

綠樽eyetalk係透明
可以試下

今日用左yes please出街但好唔夾我個人。。。。
感覺好差然後放棄原本計劃要返屋企
男朋友話睇怕你又係用一次然後放入雪櫃

駁唔到
完全唔夾

唔用雙眼皮膠紙?

痴內雙用雙眼皮膠紙好似太難
所以想搵隻單眼皮膠水痴內雙

綠樽eyetalk係透明
可以試下

一陣買黎試試 多謝你

我唔知香港新出個枝同外國出左好耐個枝studio fix一唔一樣。但外國個枝我每次一用完都一定生敏感粒粒。(平時好少對foundation敏感)

今日去mac試左個果汁唇膏
都唔係果汁味嘅
即刻sad左
係濕勁假雲呢嗱味
但色幾靚又幾濕潤
屌但我勁討厭佢浸味

同呢個

好似香港有入但我唔記得左去睇
好正 光澤胭脂
唔使上highlight廢事成日妝感咁重

我唔用嘅全放屋企
我某程度都係個hoarder
我而家唯一用嘅eyeshadow palette就係tartelette in bloom
其他全部向度春夏秋冬眠
黎緊同伴重有abh subculture
好多同伴好開心
Subculture我係睇左呢幅圖決定買

而家係咁睇呢個

個packaging好compact好正
唔知點解我好唔鐘意啲鬼妹眼頭好大pat閃 令我諗起mk時代既閃白waterline tarte啲palette太燒 上次去秦國差啲把持不住
唔知點解我好唔鐘意啲鬼妹眼頭好大pat閃 令我諗起mk時代既閃白waterline tarte啲palette太燒 上次去秦國差啲把持不住

我試過咁化
又係感覺好怪
睇鬼妹化就覺得好j
Tarte對我係有種萬有引力而我不知道為什麼
醫生有無閃爆秦始皇

泰國係我最愛國家
化妝有,bra有,又平又靚
嘢食 我同catgirl口味好似

落club要打燈先睇清楚啲野

Tarte你上下佢網睇
佢所有嘢永世都limited
Limited係以年計
你未死前佢limit緊就係limited

D商家
加左限定2個字果然燒到好多女人
日本都玩左呢樣野好耐
而家輪到西人
但人地日本起碼真係限定一排,唔係長期都係限期(好似係)

日本真係多數真。限定
幾個月咁
西人就限定幾年
一係話come back啦

Colourpop 都算係咁啦
有啲限定送既都冇再出 或者合佢嗰啲唔賣就真係冇左
不過she呢個系列一定restock 到啲人唔搶先收皮
除左搏你買多幾轉 我覺得有啲因爲做唔切

我都覺得係佢整唔切貨

加左限定真係燒多十倍
都好既 等d 代購狗仆街啦 好似黃牛咁炒燶

我特登買多左一盒 睇下有冇人買唔到或者買唔到50蚊
睇下有冇人要
啲代購狗都on9

想問仲有冇呀 代購食水好深

留架冇特別整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞