勿助長代購 勿提loreal group 第一頁有懶人包 化妝品護膚品討論區 #73

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
絲打們有冇大紅色持久啲嘅唇膏推介 唔想買GA

想問有冇咩睫毛液好用?
用緊kiss me唔drop 可以根根分明 但就係會溶
會溶係眼袋既位置 會有d啡色
用過maybelline 都一樣
有冇唔溶推介?

我用kiss me彩色蓋都會溶,但銀蓋唔會,你用邊隻?

唔該絲打 等我去睇下先
我想問雨潼掃大家有冇甩色情況 我洗完發現有 大家會點處理
有個BA同我講原來眼底生油粒係因為我上左粉底係眼下
有冇絲打有同樣情況
想問有冇咩睫毛液好用?
有冇唔溶推介?

我覺得kiss me最元祖果隻(銀蓋直樽)係最唔溶
同埋我個人買mascara會買要油先卸到果種
煩就煩d但暖水落到果種我溶到仆街
有冇絲打有同樣情況

有冇絲打有同樣情況

想問有冇咩睫毛液好用?
有冇唔溶推介?

我覺得kiss me最元祖果隻(銀蓋直樽)係最唔溶
同埋我個人買mascara會買要油先卸到果種
煩就煩d但暖水落到果種我溶到仆街

我都係,寧願難落到仆街都唔要溶,我而家用埋kiss me個枝粉紅色落眼睫毛枝野,超好用,有時有一set買都係$90令蚊,好抵買,買過無數次
想問下絲打邊隻bb cream 會控油d ? 或者cc cream foundation會好過bb cream? 主要想白d 但咁多種唔識揀

利申男 面唔搽野會超油 咩都唔識
Dior 620真值得入手嗎?
有冇絲打有同樣情況

所以唔洗理
佢既其實好lup

我屬於易敏感,少少野就泛紅,特別轉天氣 可以用D乜?

我屬於易敏感,少少野就泛紅,特別轉天氣 可以用D乜?

你想問咩product啊
醫生個嘴真係勁好j
係我最鍾意嘅嘴形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞