勿助長代購 勿提loreal group 第一頁有懶人包 化妝品護膚品討論區 #73

1001 回覆
14 Like 12 Dislike

我都真係想買
但驚乾想試咗先
佢有俾野你都算好
我去cwb sogo果間咩都無俾
記得之前高登好興敷花水 而家重有冇絲打有keep住用?
心絲絲想試永久花去印
想問elta md防曬係邊個外國網可以訂到

你搵緊邊隻 我用開嗰隻係oily to normal skin spf 45, 香港最平我買過$229, strawberrynet $160

想要全物理/半
見某間ig shop有spf41果枝
但唔知係咪全物理
仲要有色好驚伏

我都真係想買
但驚乾想試咗先
佢有俾野你都算好
我去cwb sogo果間咩都無俾

我叫左佢幫我試色 其實我覺得都乾乾地
個BA叫我加埋corrector 話我眼唔應該上粉底 會起油粒
諗住上SF買平成舊水
記得之前高登好興敷花水 而家重有冇絲打有keep住用?
心絲絲想試永久花去印

呢個係咩牌?

痴線 無就唔好搞promotion

我一早收到email 就去拎
比蚊針腫左可幾點消 好彩打風唔洗見人
比蚊針腫左可幾點消 好彩打風唔洗見人

搵原子筆圈住
比蚊針腫左隻眼可以點消 好彩打風唔洗見人

打漏

早幾日係秦國入手 個包裝真係好正
有冇人用過dejavu mascara
我用kiss me都有結塊 唔知呢款好唔好用

呢隻 OPERA 06號色好靚 之前係日本買
用過幾款唇膏最潤最好用一定係佢,又唔會易甩色到飲啖水都甩
早知掃多幾支返嚟
有冇絲打知香港有冇得賣

早知掃多幾支返嚟
有冇絲打知香港有冇得賣

早知掃多幾支返嚟
有冇絲打知香港有冇得賣

屌 點解都係死圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞