勿助長代購 勿提loreal group 第一頁有懶人包 化妝品護膚品討論區 #73

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
New post lm
去左台灣,掃左勁多essence 既化妝品
見到個價咁平,真係忍唔到手好想買黎下佢咩料
特別係睇完catie 同黃小米之愛
特別係睇完catie 同黃小米之

之後
上個post點解可以去到1003
btw如果我為左上addiction胭脂液特登買埋佢個枝掃會唔會好蠢 但我見佢幫我上個陣真係上得幾好睇 我驚自己用手會出事
特別係睇完catie 同黃小米之愛

我買左佢satin blush
幾正喎我覺得
又滑滑
Skinfood 好似好正
[警世文]Bifesta卸妝水搞到我敏感
兩邊面生曬粒粒
果日收工好夜,醒起用曬卸妝水
就貪方便,求其響萬寧買黎用住先
點知第二日生埋d好似暗瘡但又唔係暗瘡ge野
成塊面好鞋
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/13/230651_69f02603a144cef511dc6e4a84869568.jpg[img][/url]

卸妝水成分本身比較容易致敏
用返油會好啲
我用呢款無問題

Skinfood 好似好正

我都覺
大愛生果天然食品味
白皮 Dandelion定addiction胭脂液好
唔可以why not both啦冇錢
兩邊面生曬粒粒
成塊面好鞋
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/13/230651_69f02603a144cef511dc6e4a84869568.jpg[img][/url]

用返油會好啲
我用呢款無問題

指甲油你唔揸底油一定黃指甲
同最好落完隔一星期先再揸
指甲油其實好毒
Gel甲好好多

你想試新嘅試新啦
你買返dandelion只會個心成日諗住addiction架啦
所以直接addiction 啦

我都好鍾意依啲混血款 我戴只可惜會俾人話似白內障
兩邊面生曬粒粒
成塊面好鞋

用返油會好啲
我用呢款無問題

上個post點解可以去到1003
btw如果我為左上addiction胭脂液特登買埋佢個枝掃會唔會好蠢 但我見佢幫我上個陣真係上得幾好睇 我驚自己用手會出事

今日用左 用手都好ok好靚
我都好鍾意依啲混血款 我戴只可惜會俾人話似白內障

你想試新嘅試新啦
你買返dandelion只會個心成日諗住addiction架啦
所以直接addiction 啦

我唔係上面位絲打 我2隻都未用過

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞