勿助長代購 勿提loreal group 第一頁有懶人包 化妝品護膚品討論區 #73

1001 回覆
14 Like 12 Dislike

我呢排都係咁
我惑疑係卸妝卸得唔乾淨

我上兩個月都係咁,生完一粒謝完印都未去晒又黎多粒,後來我估會唔會係每朝飲盒奶做早餐出事,呢兩個星期轉左飲豆奶就冇再出新暗瘡了,等緊d印退,唔知關唔關奶事

我呢排都係咁
我惑疑係卸妝卸得唔乾淨

我上兩個月都係咁,生完一粒謝完印都未去晒又黎多粒,後來我估會唔會係每朝飲盒奶做早餐出事,呢兩個星期轉左飲豆奶就冇再出新暗瘡了,等緊d印退,唔知關唔關奶事

我屬於易敏感,少少野就泛紅,特別轉天氣 可以用D乜?

你想問咩product啊

搽面
我屬於易敏感,少少野就泛紅,特別轉天氣 可以用D乜?

你想問咩product啊

搽面

如果敏感唔好化妝住,試下Covermark Reju舒緩敏感精華同B5 Gel丫,通常我會用Reju溝Oil/B5 Gel之後搽Cream,如果皮膚泛紅緊就厚"Fu" Reju加paper Mask,勁Work㗎!希望幫到你

我呢排都係咁
我惑疑係卸妝卸得唔乾淨

我呢排都係咁
我惑疑係卸妝卸得唔乾淨

如果唔係因為太乾爆粒粒 可以唔洗試
質地太潤太厚 只會爆暗瘡
你咁大範圍去睇下醫生好喎

我呢排都係咁
我惑疑係卸妝卸得唔乾淨

我呢排都係咁
我惑疑係卸妝卸得唔乾淨

之前狂爆瘡 去左藍田睇個個姓林既
佢開A酸比我食
點解gimme more用左第一層之後就冇色 有冇人都係咁

用左第一層 啲粉質好撚粗

係手指捽左五六次都冇色 發光陳有冇辦法 明明第一次swatch係好誇張

一開頭swatch係幾靚 而加變到咁
炆炆地挖左佢幾下
有無絲打用過haba 諗住去日本順便入手
有無絲打用過haba 諗住去日本順便入手

佢隻油幾好用
可以買細size試左先
15ml已經用到幾個月
想問有冇啲色號比較白既粉餅推薦
乾皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞