[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#41 全新職業《智者》登場 「我的大鎚將翻轉一切!」

961 回覆
5 Like 6 Dislike
又要升隻寒背佬
拎嚟掛奧眼肯恩
依家d ac 咁平咩
19年個陣賣左個630既ac都2萬5
仲要已經因為唔連email 賣平左
而家季節出黎上哂王裝10階,拎哂送嗰啲飾品,

裝都未開始點都差不多650
依家新手村出黎都唔止630
回鍋玩家一問
應該開隻新AC定舊AC?
如果想pve pvp 咩職業好玩?
隻game 出桌面會視窗化,但入返game唔會自動還原fullscreen?
要手動入設定再校fullscreen
新舊冇咩所謂,2者都冇咩大差別
舊AC裝太爛都係季角,新AC又係季角開波
PVE新手 覺守護 繼魅狐比較推薦
我可以縮返入老母個西了
依家630 都未有
係 咁係咁低b
呢隻game 冇咩特別需要都唔洗開full 的
因為要經常彈出彈入
邊睇戲邊打怪/掛機

全屏視窗化就可以了
我舊ac 係17年
唔知入去有咩拎

但要裝返官方版面嘅登入器先得?
東王裝都唔會咁快有掛?
當賣j鎚 300億
應該都未夠錢整晒防具上東㗎喎
做咩pin 咗
應該已經唔存在
21年頭PA由kakao接手自己營運返時要去轉
冇轉個d應該del晒
你地講緊咩服
唔記得左你地台服
台服一開始都係PA營運返?
唔記得係咪PA
但我可以login 返入去
不過如果最近合拼咗account 又可能真係冇咗

仲喺到

唔知玩咗幾耐

依家入返會唔會計回鍋玩家
當然計回歸
連續30日冇上就會係回歸玩家
有心玩返可以直接創隻季節角色玩
季節角色裝備會比你舊角色好十分之多

搵返個公會叫啲好心老手帶你吸下經就好快上到61lv
當然最好就自己跑主線升上去
自己升到55lv以上再搵人帶會好好多
因為超過10lv等差會有掉落懲罰
變相帶你升戈個會做義工冇掉落物
如果人地唔介意就冇問題

全部主線一定要解一次
印象中做完哂梅迪亞就會開放簡化主線
作用就係後面新開角色只需要升lv,唔洗解返重複既主線

因為主線係家門共通
所以做完一次後面新開啲角色就可以唔洗再做
除非你要刷任務數量否則唔需要再跑
講住咁多先
主線揀出生地有咩分別?
我地應該一開始就PA
冇咩大分別,最後全部都要解1次
但呢個account 好似要喺官網dl 隻game?
本身用steam 嚟玩

返屋企再睇睇先

依家已經重新開咗account 樣玩

純粹想睇返呢個account 仲用唔用得
重開account玩要買產包喎
除非你本身戈隻ac都係免費咁就冇所謂
唔係買斷制嚟㗎咩
我有買到個包啊以前

有冇方法可以用steam 版嚟登入

不過隻game 冇交易
入返去都冇咩用
以前又好似冇乜點送嘢
入calpheon ball個code
搵人吸到上61攞黑星可以點幾下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞