[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#41 全新職業《智者》登場 「我的大鎚將翻轉一切!」

871 回覆
5 Like 6 Dislike
thx樓上ching
生活整合好正式

我個100%採集冇左
你呢個等級係咪頭頂上邊一堆牌
採集,煮野,打獵,田,行船多數都有
釣魚,加工,交易多數冇
其他一時時睇channel

我個100%採集冇左
你呢個等級係咪頭頂上邊一堆牌
採集,煮野,打獵,田,行船多數都有
釣魚,加工,貿易多數冇
其他一時時睇channel
好耐好耐之前玩過. 新手想重玩. 上網睇左幾條片話玩覺醒男法師. 係咪1lv開始跟主線打哂先就得?
我想問下邊到可以睇下學咩技既攻略網. 新手唔知點咩技好. 驚唒左d技能點
https://www.youtube.com/watch?v=8-GBrukJvos
アルシャの闘技場「2024国際交流戦」決勝戦【黒い砂漠】
有得加就加落去,正常唔會唔夠技點
負重最後先加
呢隻game係唔洗揀技升的,全部技都會升晒
唯一變化係覺醒有幾招入面可以揀一招加會額外效果,同有3招二揀一技
不過你隨時可以right click退返d技能點再點過
所以唔洗擔心點錯技
原來係咁,thanks
玩咩職我會建議咩都試下,有多人玩玩下轉玩其他職
未肯定會主玩男法之前唔好用d會綁角既道具(時裝,馬笛,開背包位,開負重上限)
主線做到完梅迪亞,差唔多56lv時可以遲下先繼續
到56做覺醒任
跟住先再諗住咩
沙漠主線可以唔做直接做卡瑪主線(送d野有用d)
佢送果D我已經即刻用哂tim

暫時玩到19lv. 不過我係純pve 玩家. 我估計我都係打下怪,刷下裝. 而且冇咩唔會好多時間玩.所以上網睇完d 人話男法操作簡單 傷害高就簡呢個職
唔係好識男法
不過女法已家pve屈機
覺d招仲可以放晒落hotbar撳1234
已經回不去一日刷10幾個鐘怪既日子
老了老了
想問下. 如果我騎住隻馬去打怪既地方, 到左隻馬就咁擺係到? 又唔知點樣收返隻馬 但佢如果比怪打死左會點

跟住隔太遠又call唔到隻馬仔. 係咪要課金買個吹雞無限距離call 馬仔
正路建議主要角色買翻個,方便太多
轉左角色就冇? 咁隻馬仔去到打怪區要點處理
以前放假刷怪刷足全日,起身就刷到攰先訓,一路食飯一路刷
而家掛釣魚就算一日玩5分鐘
去到打怪地方就放遠少少

馬笛綁角色的,如果真係唔想課的話,就走嗰時行翻去隻馬到
依家有咩香港公會
哥布林 依個問題 RAQ REB
哥布林純生活 依個問題星期日有得打下據點同成日聯賽
其他2個都打據點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞