[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#41 全新職業《智者》登場 「我的大鎚將翻轉一切!」

768 回覆
5 Like 6 Dislike
唔係
啲裝係用圖巴拉裝
除咗飾物
其他都係用黑精靈(/) 升上去
可以無腦撳到上真3 好似叫 故:

飾物就等到滲xxx黑石
直接買嚟衝
屌我太耐無玩唔知做乜
係咪可以skip晒d任?
圖巴拉裝點拎
跟住主線行就得
行晒就差唔多56
可以繼續解

佢會俾一套叫 奈魯裝備 俾你
黑精靈會叫你衝裝
一直衝上去就啱

圖巴拉係奈魯升升升 +15 後就會變
拎到了thx 同埋我唔想由頭升過
之前已經有隻60lv既但d巴圖未升到頂, 而家應該做咩好
防具、武器都係就咁衝上去+15就換到
圖巴拉飾品要去鐵匠到用石換
如果你係回鍋玩家可以揀skip主線
之後搵個公會去吸經升到61畢業
之前係幾時
升lv 我覺得還好
有人帶就最好 自己刷要成日搬啲雜物周圍走

其實有一套就夠
啲裝除咗武器其他都可以共用

我純粹強逼症想有套後備先兩隻季節升晒全V
圖巴拉裝唔怕升多一兩套
之後放係分身用嚟打下王都唔差
再唔係打1 2階據點都得
無左一燃料綁角轉一次都成90億

Btw 我偶像4104又消失左
好愛睇佢啲千字文溝英文
平時要900個轉一次?
以前未升晒個D係咪可以轉番新人繼續升
有興回鍋 L個靚M先
俾機會你表演姐
想知你除左會水人課season pass之外仲有咩山埃tips
賣左佢 再刷過 永動機
唔叫人卡鍵玩女武神刷人馬?
係喎pa改左唔比你哋班懶人卡鍵打怪

季節角色pass啲野咁有用都叫山埃
馬笛時裝女僕層數
到季節角色需要嘅野
我到依家每隻季節角都會買齊pass

叫人原價買帳篷一定最好啦
帳篷2 3個月就有一次20%off
計埋你介紹個啲野
差唔多夠課多次季節pass
從來只有見人屌個season pass縮晒水
未見過有人話抵
一開始見你講d野一係就錯一係就out左起碼一年
就知你唔係冇玩過隻game就係唔知玩緊乜
親眼見你水人課season pass時已經明顯到不能再明顯
乖乖地潛水咪算囉
咁戰鬥架係要衝返出黎柒丟自己架既

你知唔知而家女武神仲用到架?
只係慢左因為要等回體
你係咪又想衝出黎同大家講你根本就冇玩過隻game

你知唔知新手有d好撚平既pack包馬笛同女僕呀?
你知唔知女僕同時裝間唔中有送架?
season裝要層數? 呢個兩年之前既事喎
仲要而家呢個season改到差唔多求其點就升完咁制
睇黎你又係冇玩
我想講其實已經好明顯
明眼人一睇就知你一係就棄左幾年, 隨時可能淨係搵人代打根本冇玩過
可以唔知頭唔知路到你咁都幾勁

擘大你隻眼睇清楚我上個post #760講咩

(https://lih.kg/yMvQEhX)
跟住之後個星期咪有sale囉
叫人原價買? 邊撚度叫人原價買呀? 睇過?
on撚9

BTW聽講第一個season個pass就抵
你係咪又活左係過去?
BTW未見過season pass有折
叫人課season pass就真係叫人原價買了
玩耐左就會發現,成個商成淨係得珍珠值得買
紅水唔值錢
同埋刷一次就夠
早排嬲得制 賣撚哂

好在以前全套都係掉成品,唔洗重新刷太多粒
之前有練過一隻季節畢業守護者
如果依家回鍋 係咪都應該再練一隻季節?
但啲經驗冇落到隻守護main到就覺得好浪費
求公會收留
屌啊 我是但257 ap 就轉咗
不過冇計,佢限時活動嚟
季節好快升到
係升裝要少少睇運
好玩啊
升到60,61 就係賺錢嘅人生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞