[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#41 全新職業《智者》登場 「我的大鎚將翻轉一切!」

768 回覆
5 Like 6 Dislike

呢套幾靚聽日出
又要課金
幾時更
等我做吓炒狗
條女對波咁假

竟然有沙漠大海自動導航
俾你講咗先
btw今日韓服update未有V飾改動

繼續打月光粉末
有冇人最近好多delay
屌你老母打打下跌左出地圖外面
死左爆埋水晶 ON99
試過一次跌出場跌死, 好彩冇爆野
而家刷親怪都岀5隻防爆寵
琴日更新完開上去就已經覺得好撚LAG
搞到我打不滅死幾次
應該係得港澳線有問題 唔見台灣人講會LAG
而家個傳送唔洗load黎load去快到
近都照用
德政

等緊生活等級統一

件新衫幾正
想問下無限水果d素材有無話咩方法刷唔駛成日回程,唔介意佢唔跌,但我介意雜物超級多
而家只可以用馬車打一個鐘就回城,之後奧12又成日比人搶點好唔順
可以用隻馬近乎無限疊單一種雜物:
隻馬空倉時, 行埋隻馬度 -> 撳F6 -> right click想疊個種雜物一次過過落隻馬度
之後再疊要先將馬倉度個種雜物一次過過落角色度 -> 再一次過將d雜物由隻角搬落隻馬度

有d場會跌兩種雜物
個d就無辦法唯有del少錢d個種雜物
但隻馬唔會超載過重咩
會, 不過由未超載到超載個下可以超到唔知幾多%
馬過人同人過馬個下都係
可以放到百幾萬LT
想問下無限水果d素材有無話咩方法刷唔駛成日回程,唔介意佢唔跌,但我介意雜物超級多
而家只可以用馬車打一個鐘就回城,之後奧12又成日比人搶點好唔順
可以用隻馬近乎無限疊單一種雜物:
隻馬空倉時, 行埋隻馬度 -> 撳F6 -> right click想疊個種雜物一次過過落隻馬度
之後再疊要先將馬倉度個種雜物一次過過落角色度 -> 再一次過將d雜物由隻角搬落隻馬度

有d場會跌兩種雜物
個d就無辦法唯有del少錢d個種雜物
但隻馬唔會超載過重咩
會, 不過由未超載到超載個下可以超到唔知幾多%
馬過人同人過馬個下都係
可以放到廿幾萬LT
咩衫嚟
莎夏咁特別嘅
好似唔需要?好似改左唔使打日任
更新咗?睇吓先

呢排做緊帕魯人
平平哋買件衫算
回歸一個半月 搞掂左紅藍水差東黑之後可以慢慢做生活撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞