[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#41 全新職業《智者》登場 「我的大鎚將翻轉一切!」

768 回覆
5 Like 6 Dislike

唔好睇少我白手興家
當年啊叔就係靠賣種子賣到百萬富翁

我好似搵到發達大計
賣點品就fat fat

啲服裝箱成130億,反正多咗都用唔著
季節定一般?
當我冇講過
原來13億嚟
都係做貓異弓算
釣魚唔會爆到機
冇釣魚活動既話應該係全部生活入面最垃圾 (賺錢方面)
呢個限制一直都有,好多人投訴
韓服上星期停左npc trading, 同時放寬某d trading限制例如有魚係身都可以用magnus
照計其他服今日update就會停一般trading同放寬限制
呢個post outdate同有d野唔啱
啱既係而家疊層主要都係用白裝開始

outdate左既係而家可以直接用黑石開到30層
你可以直接用I-IV白裝疊唔洗由+14開始

白綠黃裝d機率一樣,唔會話黃裝機率低d
點解黃裝用高d層係因為要用月餅修理貴
我團友釣魚釣到爆機3東黑星,成身V飾 又呼嘯
淨係釣魚冇做其他野?
掛足全日都唔知有冇5億喎
唔好賣
唔係課既衫收35%稅而且唔受value pack影響 (有個P字個d)
課既衫先係免稅 (有個T字個d)

召喚水人課season pass既正宗勞工
話左女僕間唔中會送
佢靠自己點裝 好似係
賣啲貓貓狗狗呢?
一隻都4億85
又唔係嘅
琴日我都睇多次季節通行證有啲咩

時裝,女僕(倉,拍賣),2700粒嘅克羅恩石,天馬笛(永久),季節章,忠告80/100 等等

當然最好就有折扣買就抵啲
可能我平時手機game 都課唔少
依家打機開心就足夠
今日都叫大更新
Del 咗好多嘢同整合咗

有望半年內合拼埋生活lv
咁如果我夠運裝水都可以裝到爆機
一樣, P字既你淨係收到65%
呢d我唔會賣
5億好少, 但寵你好難係交易所買到
冇咁多
1000 cron
一套衫
2個女僕
2個70層1個80層
一支馬笛
同d背包位

有用又冇送既得支馬笛
諗住用把克價卡嚟做疊層
手多拎咗返嚟

仲要柒到用頭目交換券
升都升唔到
好難賺錢啊
靠賣啲紅狼 毒液 啲戒
唔會1000咁少啊?
佢每次都300 咁俾出嚟喎
用交換券個d可以正常升
係jetina保底先唔得
不過你用佢派d 150層用吞噬黑暗的起源推上去200左右就得
你唔係靠升裝賺錢既話, 淨係點幾件其實都唔洗點自己疊
前日課完1050珍珠
今日出1+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞