[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#41 全新職業《智者》登場 「我的大鎚將翻轉一切!」

768 回覆
5 Like 6 Dislike
課金買衫俾女女着
一套就夠
女巫套星軌好色色
啲衫見靚我就買
哪有錢
女巫最鐘意呢兩套

上面個套常駐羽士魅狐同魔女都有
下面個套除女巫外得梅花有 (限定cosplay衫)

新年韓服都靚, 限定衫, 應該就復刻
想問幾個問題, 玩傻鳩武士成日想出左+右鍵變左向前鳩衝, 你地會唔會鎖追擊
想問下巴爾克斯的終告洗唔洗留, 定係用黎升晒圖巴裝就OK
等埋送個件V BOSS裝裝唔到 點解
仲有就係有D III 普XXXXX 裝都裝唔到 好多野都唔知有咩用塞晒背包到
有無DISCORD解惑
唔會啦鎖左點郁
終告20層或以下唔洗留, 用黑石(武/防)可以直接開咁多層
黑石可以開到30層不過用幾多粒下
30-40層自己整好易整, 打world boss都跌好多20, 30層同少量40層
自己疊層數到70層左右都好快整到
同埋你升完season裝後有排都唔會升裝
就算升都一係用40-50層, 或者要用過百層 (過百個d要留)

season角淨係用到naru, 圖巴拉同主線送既裝
其他要畢左業變左做一般角先用到
20層樓下用哂黎點圖巴拉飾
F3買咗個回歸禮包 入面有支天馬角笛
但我本身有永久馬笛
支天馬角笛係咪只能夠留俾其他角色?
係, 留俾其他角用
呢支野right click開左就會綁角
開前諗清楚
對腳好淫
低過60都可以直接用
可以唔洗用都得嘅
用大量黑石慢慢疊層數都衝到上去

係飾物煩啲
嗰陣趕時間畢業餵完層數都升唔上V 好激氣

季節角色只可以用圖巴拉裝備
畢咗業先可以著一般裝

畢業後就要自動幫你啲圖巴拉轉成一般裝備
呢個時間可以去改良就可以升到上boss V嘅裝
過程非常襟玩
啲料基本上都幾十億起跳

啲獎勵睇唔明遲啲先拎都得
除咗信箱有時限之外
黑精靈啲獎勵都冇規定幾時過期
啲活動夏卡爾箱係咪會開到IV 飾物㗎屌佢
同抽cs 啲箱一樣
得個睇字
點解上網見啲人話整隻V 飾要45日
但我計完只係18日就得
解每日任 燃燒的月光粉末
開過過百箱
未中過IV, III都唔知有冇中過
出面個個人都叫個d做scam box
total要180粒
而家日任好似係4粒? (我做個時係每日兩粒)
你計漏左上v用嗰粒舞動月光黑石要用110粒燃燒月光黑石去換
cls game
我入咗咩ser
紅藍水跌戒仲多過跌料
頂啊
唔係二揀一咩
頂 我見冇粗體以為是但一樣
我仲偷懶咗幾日

睇嚟每日要做啲就係刷怪
2000隻 , 打boss
生活都係仲種緊種子

Btw 想問吓 送嘅21粒結晶係咪直接升III 上 V 就得?
法國要升ap 好難
閒閒哋都要60億先買到對耳環
個d結晶唯一用途係升卡普飾, 射落去就啱
之後可以搵jetina四種飾品任轉

做下日記先, 個度都好多AP
d V卡普飾加隻jetina V戒夠你有排玩
之後買多對IV黑耳差唔多夠AP玩到爆機
btw生活種野冇咩錢賺
不過可以趁而家有生活經驗活動推上artisan 1

一般最簡單而賺到錢都係煮野
例如當你煮野700熟練, 煮焦糖紅蘿蔔時薪3億幾 (BTW台服特別高, 美服得億3)
仲有鍊金
長期預購野蠻的痕跡, 自己去採粗糙的石塊(或者預購埋)
當鍊金700熟練, 時薪13億
不過維持唔到因為野蠻的痕跡冇得任買要等
咁好彩冇揀到相同季節禮物
200億 好漫長
揀錯左都冇所謂, 可以搵jetina轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞