[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#41 全新職業《智者》登場 「我的大鎚將翻轉一切!」

881 回覆
5 Like 6 Dislike
係個場行一轉睇下泊邊會唔俾怪打到
最好泊係你刷怪個圈附近因為可以用黎疊雜物
想問下依加51lv

咁我解完主線係咪要發展玩下生活? 係咪睇巴哈啲文就得, 會唔會不合時宜?

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=19017&sn=1354

好似呢啲咁係咪照抄功課就得
升到56做埋覺醒任先
51可以去沙漠刷納嘎,而家有500%經活動好快就上到56

生活睇你有冇興趣
好多人都淨刷怪唔點玩生活
亦有人淨玩生活唔刷怪
冇睇過巴哈d文唔知佢跟唔跟得過
我仲以為一定要玩生活先夠錢用 不過我都未詳細暸解過生活, 咁我打到上去冇野做先再暸解下

有冇新手必課既野? (小課, 只課功能性既野) , 我琴日課左黑精靈通行證
帳篷,用黎買水同修理裝備
唔知而家有冇折緊,冇既話睇你等唔等佢有折(可能6月有)
或者新玩玩夠幾日會派張5折(?)卷用落去

有d新手好平既pack都買得過,印象中有包女僕同馬笛
最近想玩返但冇左個EMAIL
搵PA搞左幾日仲未得
2萬蚊頂裝ac 真係好心動
有冇師兄有中伏經驗 佢話比埋email
聯賽好開心
依家有個好正既功能
官網可以入後備email再刪本身email
不過唔知作用大唔大
比人屠到打唔到機
你都俾人屠
thanks. 但馬笛原來買黑精靈通行證有送. 好正
死到2046
尋日打左場死超過10次又搞到輸左
我死15
仆街覺狐追住我嚟屌
覺狐依隻職真係好痴線
閃埋去轉2下就殺一堆人
只要裝備好 咩人都做到
btw睇返原來美服有d code未過期
台服可能都仲用到
未入code既試下入
2023-WITH-CALP-HEON
新手想問有冇公會可以入 想輕鬆玩
不過係加拿大連台服 應該好難夾時間
點解唔玩NA
steam綁左我去台ser轉左location都係咁
搵pa佢淨係叫我轉steam location 之後就唔覆我了
啱啱玩冇幾耐?
可以試下用launcher
唯一分別係課金要係佢個網買acoin
呢度有冇人玩na ser?
我,見過仲有個人問美服行船團
1. 之前冇練完既季角是咪棄得 點解見佢季角限5隻 冇畢業既是咪唔計
2. 狐狸or羽士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞